idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Müslüman bir gençle Yahudi bir genç kızın arasındaki tevafuki muhabbetten doğan tarihi hakikatler… Tarihi bir roman…
"De ki: Eğer Allah'ı seviyorsanız bana uyunuz ki Allah da sizi sevsin…" Ali İmran/31
Allah, Peygamber'ini(sav) sever! İlk yaratılan madden Hazreti Adem ise ruhen de Hazreti Muhammed'dir. Kendi ruhundan ruh verdiği en yüce vasıf!
Allah'ın en yüce sevgisiyle yaratılan ve tüm âlemlere Rahmet Olan Sevgili(sav) "(Resulüm!) Biz seni âlemlere ancak rahmet olarak gönderdik." Enbiya/107
Allah'ın Sevgilisi Muhammed Mustafa(sav) şüphe yok ki en yüce ahlak ve fazilet üzerine yaratılmıştır. Tüm mahlûkat içerisinde en seçkin kul ve resul olma sıfatı bu değerli peygambere nasip olmuştur; lakin bu kadar önemli bir yere sahip olan peygamberin ölümü nasıl olmuştur? Yoksa Yüce Allah, O'na şahadet mertebesinin en seçkini olmayı mı nasip etmiştir?
O(sav) şüphe yok ki her fazilette en seçkin kul ve resuldür!
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 272

Baskı Yılı: 2014


Dili: Türkçe
Yayınevi: Kitapmatik Yayınları

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.