idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Hedefleri olmalı insanın
Hem de çok büyük hedefleri
Hedefleri bir güneş kadar gerçek ve bir güneş kadar ulaşılmaz olmalı. Hedefleri yaşatmalı insanı ve hedefleri ona geleceğe umutla kanat çırpmasını sağlamalı. Hedefleri ile isteklerini birbirine karıştırmamalı insan... Hedeflerdir insanı ayağa kaldıran ve yaşama karşı dik tutan. Fırtınalara başkaldıracak kuvveti size hedeflerinize ulaşma azminiz verir. Dünyayı değiştirecek cesareti size hedefleriniz için taşıdığınız umut aşılar. Çileleri heyecana dönüştüren hedeflerinizdir. Karanlık günlerinizi aydınlatacak ışık hedeflerinize giderken göstereceğiniz azimdir. Hedefleriniz o kadar büyük olmalı ki, 'ol' emri içinde gizli olmalı. Tanrısallık kokmalı buram buram, devrimci bir ruhu olmalı. Hem sizi değiştirmeli hem kâinatı değiştirecek bir enerjiye sahip olmalı. Hedeflerinize giden yolda bir karıncanın bile canı yanmamalı. Enerjisi ancak değişmeye direnenleri ezip geçmeli onları bile ezip geçerken içinde merhamet barındırmalı. Ezip geçtiklerinize bile yarın elinizi uzatabilecek kadar sevgi kokmalı. Başınız dik yürümelisiniz hedeflerinize giderken. Hiçbir kuvvet size boyun eğdirememeli. Hedefinize giderken birileri ne der kaygınız olmamalı.

Bütün dünya karşınıza dikilse 'Bir Elime Ay'ı, Bir Elime Güneşi Verseniz Yolumdan Dönmem' diyecek kadar yıkılmaz bir iradeniz ve kendinize güveniniz olmalı. Hedefleri olmalı insanın. Hem de çok büyük hedefleri Bir güneş kadar gerçek ve bir güneş kadar ulaşılmaz.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.