idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

“Bir kitaptan çok daha ötesi…”

“Aylarca yoldaşlık ettiği atı yanı başında yatıyordu. Burnuna gelen dehşet verici kokuyu sıradan bir koku gibi hissediyordu. Yukarıda süzülen akbabalar ise onun da öleceği anı kolluyordu. Birkaç gündür mücadele etmeyi başardığı düşüncesiyle atına ilk kez yüzünü dönmüştü. Kapalı gözlerinden göğüs kısmına kadar kurtçuklar yayılmıştı ama hâlâ bacakları sağlam gibiy­di. Saatlerce düşündü, yaşamak için yemek zorundaydı. Can çekişen beyninde defalarca başka şansının olmadığını haykır­dı. O an tutunabildiği bir tek pır pır açılıp kapanan gözleri ve dudaklarındaki çatlaklardan sızan ekşimsi kanın tadıydı. Son hamleyle tahta bavulun içindeki bıçağı buldu. Ne yapacağını biliyordu. Bıçağı defalarca atın bacağına sapladı. Ağzını açtığı yarıklara dayadı. Kalan gücüyle su niyetine atın kanını arıyor­du. Bunu dakikalarca denedi. Sonra atın ölü gözleri etrafın­daki yeni yaşama baktı.”

Saim Turan’ın kaleminden ustaca kurgulanmış muhteşem bir kitap Allah Taraf Tutmaz. Sizi kadim uygarlıklara doğru olağanüstü bir yolculuğa çıkarıyor…

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.