idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (2)
  • Soru ve Cevap (0)

Sürekli kendini tekrarlayan bir ölüme şahitlik etmek ister misiniz? All You Need Is Kill 1-Öldür Yeter-1, fantastik kurgusu ve macera dolu öyküsüyle manga sevenlerin en beğendiği eserler arasında yer alıyor. Aksiyon ve macera dolu bu hikâye bilim kurgu ögeleri de içeriyor. Gelin, yayımlandığı ilk dönemlerden bugüne kadar büyük yankı uyandıran bu kitabı daha detaylı inceleyelim.

 

"All You Need Is Kill 1-Öldür Yeter-1" adlı kitabı neden okumalısınız?

 All You Need Is Kill 1-Öldür Yeter-1 adlı kitapta dünyanın uzaylılar tarafından işgal edilmesinin ardından başlayan mücadele konu alınıyor. Hikâyenin ana kahramanı asker Keyci Kiriya, öldükten sonra yeniden aynı hayatı yaşayıp tekrar öldüğü sonsuz ve anlamsız bir döngüye düşüyor. Aynı olayların 158. döngüsündeyse Metal Ceketli Sürtük lakabıyla ün salan asker Rita Vrataski mücadeleye dâhil oluyor ve olaylar daha sürükleyici bir hâl alıyor. Orijinal konusuyla dikkat çeken All You Need Is Kill 1-Öldür Yeter-1, aksiyon okurlarına hitap ediyor. Anlatımı içerisinde yer alan çizimlerle betimliyor.

 

Bunları biliyor muydunuz?

All You Need Is Kill 1-Öldür Yeter-1 adlı kitabın bir seri hâline geldiğini biliyor muydunuz? Peki bu serinin Edge of Tomorrow adlı bir filme ilham olduğunu ve filmin bu seriden uyarlandığını duymuş muydunuz? Özgün yapısıyla okurları maceradan maceraya sürükleyen eser 2015 yılında yayımlanır. Hiroşi Sakurazaka imzası taşıyan kitap Akılçelen Kitaplar tarafından basılır. Kitaba manga olma özelliğini kazandıran özgün çizimler Yoşitoşi Abe imzası taşırken görseller kitaba uygun olacak şekilde Takeşi Obata tarafından uyarlanır. Aynı zamanda Hiroşi Sakurazaka'nın özgün hikâyesi Ryosuke Takeuçi tarafından tekrar yapılandırılır. Seri toplamda iki ciltten oluşur. Olaylarının girişini ve ilk gelişimini aktaran bu cilt ise toplamda 216 sayfadan oluşur.

 

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz

All You Need Is Kill 1-Öldür Yeter-1 adlı kitabı sevdiyseniz bunun gibi manga türünde diğer kitapları da tercih edebilirsiniz. Bu tarz fantastik ve bilim kurgu ögeleri taşıyan eserler arasında; serinin ikinci aynı zamanda son kitabı olan ve maceraya kaldığı yerden devam eden All You Need Is Kill 2-Öldür Yeter-2, tüm dünyada şöhreti olan Death Note serisinin başlangıcı Death Note-Ölüm Defteri 1, en çok satan manga serilerinden Seraph of the End'in ilk bölümü Seraph of the End-Kıyamet Meleği Cilt 1Gantz Cilt 1, Limit 1. CiltShaman King 1. CiltVampir Şövalye 1Gangsta Cilt 1Ragnarök Valkürleri Cilt 1Btooom! Cilt 1 gibi mangalar yer alıyor.

Katkıda Bulunanlar
Yazar:Hiroşi Sakurazaka
Çizimler:Yoşitoşi Abe,Takeşi Obata
Uyarlayan:Ryosuke Takeuçi

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.