idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Kendi çağının şahitliğini en güzel şekilde yapıp, Müslüman dava adamı sorumluluğunu yerine getiren Aliya, bizlere düşünce ve fikir olarak büyük bir miras bırakmıştır. Bu mirasın en güzel şekilde korunup diğer nesillere teslim edilmesi ise bizim sorumluluğumuzdur. Bu sorumluluğun gereği olarak Mesajlar eseri ortaya çıkmıştır.

Aliya'yı anlamak ve yolunu devam ettirmek Aliya'ya olan sevgimizin en belirgin ispatı hükmünde olacaktır. Aliya'nın yeryüzünün güzelleşmesi için verdiği mücadele ve ortaya koyduğu fikirlerin anlaşılmasına katkı sağlamak için Aliya'nın Mesajlarını dinlemek gerekiyor.
Müslüman olmak ve Müslüman kalmak… İmanın ve bilincin zirvesinde bir yaklaşım… Olması gereken… Müslüman olmak ve Müslüman kalmak… Temiz kalmak… Kirlenmemek… Duru olmak… Net olmak… İslam davasının bir neferi olmak… Hem de son nefese kadar İslam neferi olmak… Nefer; daima verilecek emri bekleyen, daima çalışan, hazır kıta bekleyen… İslamın neferi olmak… Allah neferi olmak… Daima Allah'ın emirlerine amade olmak… Daima Allah için çalışma… Daima dava için en kıymetlisini feda edecek bilinçte olmak… Mesajlar, Müslümanlığımızın güzelleşmesine vesile olacaktır…

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

#BBD0E0 »

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.