idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (2)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (1)
  • Soru ve Cevap (0)

Hakan Özkan'ın Alfa Kadını Olmak adlı kitabıyla kadın ve erkek arasındaki iletişime farklı bir gözle bakmaya hazır mısınız? İlişkilere yeni bir boyut getiren kitap, özellikle kadın okurların ilgisini çekiyor. Yetişkinlerin yaşadıkları ilişkiler ve aralarındaki iletişimin çeşitleri hakkında bazı ilginç belirlemeler yapılan Alfa Kadını Olmak isimli kitap deneme/yazın türünde kabul edilmesinin yanı sıra kişisel gelişim açısından da okurlarına yol göstermeye çalışan bir konuyu işliyor. Siz de ilişkilerinizin daha iyi gitmesi için desteğe ihtiyaç duyuyorsanız bu kitaba bir şans verebilirsiniz.

 

"Alfa Kadını Olmak" adlı kitabı neden okumalısınız?

Spiritüalizm, ruhsal yolculuk gibi kavramlar ilginizi çekiyor mu? Peki, aşk acısı çeken bir kadın mısınız? İlişkinizde çok fazla fedakârlıklar mı üstleniyorsunuz? Öyleyse bu kitapta kendinizle ilgili bir şeyler bulmanız mümkün. Okuyucular; bir erkeğe sıkı bir şekilde bağlanmış bir kadının, duygularına tam olarak karşılık bulamadığında düştüğü bunalımlı ruh durumunun bu kitabı okuduktan sonra biraz olsun azalacağını ve ilişkilere artık daha farklı bir gözle bakabileceğini söylüyor. Alfa Kadını Olmak adlı kitapta yazar; kadınların duygularını analiz ediyor ve onlara hitap eden kişisel gelişim önerilerinde bulunuyor. Özellikle kendilerini ruhsal açıdan yıpratan bir ilişkiden çıkmış olan kadınlar için oldukça etkileyici olan kitap; bir yakın arkadaşla konuşuyormuş, dertleşiyormuş hissi veriyor. Kitabın dili de oldukça akıcı bir özellik taşıyor. Kendinizi ve karşınızdaki kişiyi daha iyi tanımanızı sağlayan kitap; ilişkilerde karşınızdaki kişiden beklentilerinizi yeniden gözden geçirmenizin yolunu gösteriyor. Kadının erkekten bekledikleri ve kendisinin ilişkiye kattıkları... İşte yazar Hakan Özkan, Alfa Kadını Olmak adlı kitabında bu konulara değiniyor. Eğer bir ilişkiniz varsa veya hoşlandığınız biri bulunuyorsa bu kitabı okuyarak çizdiğiniz yol haritasını gözden geçirebilirsiniz.

 

Bunları biliyor muydunuz?

Hakan Özkan, ilişkiler üzerinde çok sayıda kitap kaleme alır. Bunlardan biri olan Alfa Kadını Olmak adlı kitabında alfa kadınını istediği şeyi elde etmek için yöntemler geliştiren becerikli bir insan olarak tanımlar. Alfa Kadını Olmak isimli eser, 2021 yılında Olimpos Yayınları tarafından okuyucuya sunulur. Hakan Özkan tarafından kaleme alınan ve deneme türünde bir eser olan Alfa Kadını Olmak, 192 sayfadan oluşur.

 

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz

Yazarın bu kitabını beğendiyseniz Beni Unutma Ben Sana Sevmeyi Öğrettimİyi ki YoksunDr. Love adlı kitaplarını da okuyabilirsiniz. Bu eserlerin yanı sıra yazarın, Mustafa Özkan ile birlikte hazırladığı İnşirah adlı kitabını da inceleyebilirsiniz.

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.