idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Korku-gerilim türünün aşkla harmanlandığı tutkulu bir maceraya hazır mısınız? Alacakaranlık, kurdun kuzuya aşık olduğu bir roman. Bram Stoker’ın yarattığı Dracula kitabıyla vampirlerle tanışan edebiyat dünyası yeni bir vampir türüyle okuyucunun karşısına çıkıyor. Bu hikâyede klasik vampirlerden farklı bir kurguyla yaratılmış karakterler göreceksiniz. Sıradan bir insanın sıra dışı bir vampire âşık olmasıyla başlayan hikâye; aşkı, umutsuzluğu ve mücadeleyi iliklerinize kadar hissetmenize neden olacak. Vampir hikâyelerini seviyorsanız bu kitabı elinizden bırakamayacaksınız. Öyleyse gelin, kitabın içeriğine kısaca bir göz atalım.

 

'Alacakaranlık' adlı kitabı neden okumalısınız?

Kitap, Arizona'da annesiyle yaşayan Isabella Swan'ın, babasının yaşadığı kasvetli bir kasaba olan Forks'a taşınmasıyla başlıyor. Artık babası Charlie'yle yaşayan Bella, kasabanın Forks Lisesine başlıyor ve yaşadığı sosyal çevreye uyum sağlamaya çalışıyor. Yeni bir hayata adım atan Bella, bir gün arkadaşlarıyla otururken başka bir masada oturan bir grup öğrenciyi fark ediyor. Görünüşleri ve tavırlarıyla diğerlerinden farklı görünen bu öğrencilerin kim olduğunu merak eden Bella'nın hayatı Edward Cullen'la tanışmasıyla geri döndürülemez bir şekilde değişiyor. Aynı sıraya oturan Edward ve Bella'nın ilk andan itibaren aralarında oluşan çekim ikisinin de hayatını etkiliyor. Bella'nın çözmeye çalıştığı sırlar ve Edward'ın karşı koymaya çalıştığı duygular, ikili arasında filizlenen aşka engel olamıyor. Başlangıçta her şey yolunda gibi görünürken zamanla karşılarına çıkan beklenmedik sorunlar iki âşığın çetin sınavlardan geçmesine neden oluyor. Bir yanda sevdiği insanı kendisinden ve kendi türünden korumaya çalışan Edward diğer yanda tüm tehlikelere rağmen aşkından vazgeçmek istemeyen Bella! Bir vampir ve insan arasındaki aşkın imkânsızlığı ve çekiciliği üzerine yazılan eseri okurken heyecanın doruklarına çıktığınızı hissedeceksiniz.

 

Bunları biliyor muydunuz?

Alacakaranlık'ın 4 kitaptan oluşan bir seri olduğunu biliyor muydunuz? Stephenie Meyer tarafından kaleme alınan eserin kapak fotoğrafındaki elma, Bella ve Edward arasındaki yasak aşkı sembolize eder. 37 dile çevrilen seri, 2008 yılında aynı isimle sinemaya uyarlanır. Filmin ardından 2008 yılının en çok satan listesine birinci sırada giren serinin devam kitabı Yeni Ay da 2009 yılında en çok satan kitap olur. 400 sayfa olan eserin çevirisini Hüseyin Baran üstlenir ve eser 2008 yılında Epsilon Yayınevi tarafından yayımlanır.

 

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz

Alacakaranlık'ı okuduktan sonra dilerseniz serinin devamı Yeniay - Alacakaranlık serisi 2. Kitap, Tutulma - Alacakaranlık Serisi 3. Kitap ve Şafak Vakti - Alacakaranlık Serisi 4. Kitap'a da göz atabilir, hikâyeye kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.