idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Deniz Feneri sadece Avrupa'da değil, Türkiye'de de iki yüzyılın en büyük "yardım vurgunu"dur. Mahkeme kayıtlarına ve tanık ifadelerine göre, belirli bir siyaseti desteklemek için yapılmıştır ve bu yine aynı kayıtlara göre "AKP'nin siyaseti"dir.

Bu kitapta vurgunun öyküsü anlatılırken, insanların Avrupa ve türkiye'de basın-yayın araçlarıyla nasıl kandırıldığını; toplanan paraların kişisel sermayelere ve bir kesimi beslemeye nasıl dönüştüğünü belgeleriyle göreceksiniz.

Zaman zaman hüzünlenecek, zaman zaman kızacaksınız.

İşte Deniz Feneri dosyasındaki gerçeklerden bazıları:


• Şimdi RTÜK Başkanı olan Dr. Aykut Zahid Akman, Deniz Feneri'ne gelen paralarla birçok şirkete ortak yapıldı. Adına 580 bin Euro sermaye yatırıldı ve 2006 sonuna kadar da Deniz Feneri'nden payını almayı sürdürdü.



• Deniz Fenerciler bir de kooperatif kurup ikinci kez çarptı. 12 milyon Euro uçuruldu. Türkler ve Alman devleti dolandırıldı. Dr. Aykut Zahit Akman, bu kooperatife yatırım için Hilton'da kalıyor, özel arabayla getirilip götürülüyordu.



• Deniz Feneri'ne gelen yardımlardan 400 bin Euro, İstanbul'daki Haliç Ltd.'e aktarıldı. İddialara göre bir süre sonra "gemicik" alımında 500 bin dolar kullanıldı. Bu paranın kaynağı neydi?

Ve tümü belgeli yüzlerce gerçek...

Önce Necmettin Erbakan'ı, ardından AKP'yi desteklediği belgelerle, ifadelerle saptanan zihniyetin diskotek, Hilton, Mercedes ve taksi şirketleri maceralarını da okuyacaksınız.



Sayfa Sayısı: 90

Baskı Yılı: 2009


Dili: Türkçe
Yayınevi: Cadde Yayınları
Katkıda Bulunanlar
Yazar:Ali Gülen,Vedat Ali Aydın

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.