idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (2)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

1798 yılında Mısır’ın İskenderiye Limanı’na çıkarma yapan Fransa; tek amacının ”İngilizlerin Akdeniz üzerindeki ticaret yolunu kapatmak” olduğunu söylemiştir. Fakat Napolyon Bonapart’ın gerçek niyetinin aslında İstanbul’u işgal etmek olduğu çok net bir şekilde görülüyor.

Bunu birkaç sebebe bağlamak mümkündür:

Öncelikle İstanbul için söylediği sözler onun bir İstanbul hayranı olduğunun ispatıdır. Bonapart’ın İstanbul için söylediği meşhur iki sözü vardır. Birincisi “Eğer dünya tek bir ülke olsaydı, başkenti İstanbul olurdu.”  İkinci sözü ise “Aslında büyük bir soru yerinde durmaktadır: Kim İstanbul’u elinde tutacaktır?”  Bu iki söz Napolyon’un İstanbul’u işgal etmek için ne kadar hevesli olduğunu açıkça göstermektedir.

Diğer yandan Napolyon, Kudüs gibi önemi çok yüksek bir şehre saldırmak yerine tersane ve liman kenti olan, kendisine daha uzak ama İstanbul’a daha yakın bir yere Akka’ya saldırıyor. Bu da aslında Bonapart’ın eğer Akka’da durdurulmasaydı İstanbul’a doğru ilerleyeceğini çok net bir şekilde göstermektedir.

……….

Bu eserin; bütün dünyanın tanıdığı Napolyon Bonapart’a ilk yenilgisini yaşatan Cezzar Ahmet Paşa gibi büyük bir kale komutanı ve vezirin tanınmasına katkı sağlamasını ümit ederim.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.