idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Okul öncesi dönemi (4-6 yaş aralığı) çocukların kendi başına iş görebilme, seçimlerini yapabilme, yeterlilik ve becerilerini geliştirmeyle uğraşma dönemidir.

Bu becerileri gerçekleştirirken de en çok gereksinim duyacağı şey dikkat ve odaklanmadır. 

Daha küçük yaşlarda bir çocuğa yemek yedirmek ve altını değiştirmek için çizgi film izletilmesi veya bir oyuncak vererek dikkatinin dağıtılması sağlanır. Bu yapılan davranış sonucunda çocuğun odak noktasının saptırılması, o an ebeveynin işini kolaylaştırıyor gibi görünse de ilerleyen zamanda çocuğun dikkat dağınıklığına ve odaklanma sorunu yaşamasına sebep olacaktır. 

Dikkat ve odaklanmanın çocuğun kişisel gelişimi ve yeterliliklerinin artması için bu denli önemli olduğu bilinci ile Gaga Yayınları tarafından çıkartılan Akıl Oyunları Dikkat Geliştirme Seti’nde 4-6 yaş arası çocuklarda hem görsel hem de işitsel dikkat artırımına odaklı aktivitelere bolca yer verilmiştir. Yine aynı hedef doğrultusunda bu yaş aralığındaki çocuklara uygun kodlama etkinliklerine  (bu aktiviteler de dikkat ve odaklanmayı gerektirmektedir) de yer verilmiştir. Bunlara ek olarak, çocukların el becerilerini geliştirmeleri ve yaparak, deneyerek öğrenmelerini sağlamayı hedefleyen stem etkinlikleri sette yer almaktadır. Son olarak belirli aralıklarla ve sayfada verilen aktivitelerle bağlantılı olan “ilginç bilgiler” notları, çocukların genel kültürlerini artırma amaçlıdır.

Arzu edilirse sınıf ortamında öğretmen gözetiminde, istenirse ebeveynlerin yardım ve gözetiminde evde yapılabilecekleri bir settir. 

İşitsel aktiviteler için yönergeyi ebeveynin ya da öğretmenin okuması ve çocuğun yönergeye göre etkinliği yapması beklenmektedir. 

Aktiviteler tasarlanırken azdan çoğa, kolaydan zora, basitten karmaşığa doğru gidecek şekilde planlanmıştır.

İlk kitapla birlikte gelişmeye başlayan dikkat ve odaklanma becerilerinin ikinci ve üçüncü kitapta artarak devam etmesi hedeflenmektedir.

 

3 kitaptan oluşan “Akıl Oyunları Dikkat Geliştirme Seti” 


• Her kitabın 80 sayfadan oluştuğu set toplam 240 sayfadır.


• 100 gram 1. Hamur kağıda basılmıştır. 


• Kapakları 230 gram bristol kağıt üzerine kısmi laklıdır.  


• Renkli ve dikkat çekici kapakları bu yaş aralığına hitap eder şekilde tasarlanmıştır.


• İçeriğinde kullanılan görseler çizerimiz tarafında tasarlanmış özgün çizimlerdir.

 

Yaş Grubu:4-6 Yaş

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.