Kuru maddede ağırlıkça en az %25 süt yağı içerir.
Yarım Yağlı Maraş Sıkma Peyniri 500 Gr yaklaşık 11 litre sütten 1 kg üretilmiştir.
Çiftliğimizde kendi ürettiğimiz yem ile beslenen ineklerimizin sütünden şirden mayası ile tamamen doğal olarak üretilmiştir.
Yarım Yağlı Maraş Sıkma Peyniri 500 Gr geleneksel yöntemlerle üretilmiştir.
Vakumlu ambalajda satışa sunulmaktadır.
İçindekiler %100 İnek Sütü (En az %1,5 Yağ), Tuz, Peynir Mayası (Şirden), Kültür.
Kullanım Önerileri Paketinden çıkardıktan sonra ince dilimler halinde doğrayınız.
- Tuzunu azaltmak için üzerine sıcak su (50-70oC) dökünüz.
- Tuz oranına göre 2 – 4 dakika bekleyip afiyetle tüketebilirsiniz.
Net Miktar (g/ml) 500 Gr Saklama Koşulları +6o ‘de buzdolabında muhafaza ediniz.
Ambalajı açıldıktan sonra ise uygun bir saklama kabında, hava ile teması kesilerek korunmalıdır.
Neden idefix?
Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.
Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!
Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.
