idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

1870 yılından itibaren art arda yayınladığı hikâye ve romanlarla başladığı yazı hayatını yaklaşık kırk yıl boyunca kesintisiz olarak sürdüren ve arkasında muazzam bir külliyat bırakan Ahmet Mithat Efendi, Türk fikir, kültür ve sanat hayatına en fazla katkıda bulunan kalemlerimizden biridir. Bir romanında “Yalnız yazdıklarımı tamamen okuyan bir adam, çok roman okumuşlardan sayılır” diyen yazarın bu iddiası çok abartılı değildir. Tarihten coğrafyaya, felsefeden psikolojiye, ilahiyattan kozmografyaya kadar hemen her alanda kaleme aldığı eserlerle toplumu eğitmeyi amaçlamış olan Ahmet Mithat, Tanzimat’tan sonra bilim ve sanat alanındaki her türlü yeniliğin öncü isimlerinden biri olmuş, birçok alanda kendisinden sonra gelen yazarlara örnek olacak ilk eserleri o yazmıştır. Yaklaşık yetmiş yıllık hayatının elli yılını hiç durmaksızın yazarak ve üreterek geçiren Ahmet Mithat Efendi, “Hace-i Evvel (ilk öğretmen) unvanını da yine haklı olarak elde etmiştir. Bu kitapta yazarın hayatı ve eserleri bütün hâlinde ele alınırken Türk romanına yaptığı katkının mahiyeti de gösterilmeye çalışılmıştır.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.