idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (3)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (1)
  • Soru ve Cevap (0)

"Ahlaksız, heyecanın doruğa yükseldiği, bir solukta okuyacağınız bir roman."

-Michael Connelly-

"Nefes kesici bir biçimde gerçekçi ve tamamen inandırıcı.Bugünlerde bulabileceğiniz en sürükleyici ve zarif eser. Elinizden bırakamayacağınız bir psikolojik belirsizlik..."

-Jeffery Deaver-

Teğmen Jonathan Stride, korkunç bir dejavu ile karşı karşıyadır. Minnesota'da, bir yıl içinde iki genç kız kaybolmuştur. İlki, on altı yaşındaki sevimli Kerry, diğeri ise baş döndürücü güzelliği ve sıra dışı tavırlarıyla bilinen Rachel'dır.

Kısa süre önce kansere yenik düşen karısının acısını hâlâ içinde hisseden Stride, medyanın yoğun baskısı altındadır. Tüm delillerin üzerinde toplandığı Rachel'ın üvey babasını suçlar. Ancak genç kızın çarpık geçmişini ortaya çıkardıkça, görünenin ardındaki gerçeğin çok daha ürkütücü ve tuhaf olduğuna inanmaya başlar.

Araştırmaları onu Minnesota'nın karla kaplı ormanlarından, Las Vegas'ın çöl sıcağına taşır. Ortaya çıkardığı her gizemle birlikte, kendi hayatı da daha karmaşık bir hâl almaktadır.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 464

Baskı Yılı: 2014


Dili: Türkçe
Yayınevi: Panama Yayıncılık
Katkıda Bulunanlar
Yazar:Brian Freeman
Çevirmen:Soner Üstün

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.