idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
3 Al 2 Öde Sadece İdefix Satıcısında Geçerlidir
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (2)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (4)
  • Soru ve Cevap (1)

Sadece çocukların değil yetişkinlerin de ilgiyle okuyacağı macera dolu bir kitabın sayfalarında gezinmek ister misiniz? Abur Cubur Peşinde-Patlamış Mısır Korsanları, çocuğunuzun kitaplığında mutlaka yer alması gereken bir eser. Macera dolu kurgusu ve ilgi çekici anlatımıyla dikkat çeken bu eser, çocuklara kitap okuma alışkanlığı kazandırıyor. Gelin, sürükleyici hikâyesiyle dikkat çeken Abur Cubur Peşinde-Patlamış Mısır Korsanları kitabını daha detaylı inceleyelim.

 

"Abur Cubur Peşinde-Patlamış Mısır Korsanları" adlı kitabı neden okumalısınız?

Bilgilendirici ve öğretici kurgusuyla maceradan maceraya atlayan Abur Cubur Peşinde-Patlamış Mısır Korsanları, çocukların olduğu kadar yetişkinlerin de ilgisini çekiyor. Eserde seçilen bazı yiyeceklerin üretim sürecinden tüketim sürecine kadar olan yolculuğu, başarılı bir olay örgüsüyle hikâye hâline geliyor ve çocuklarda hayal gücünün gelişimine katkı sağlıyor. Bu tarz kitaplar, çocukların ilgisini çektiği için okuma alışkanlığının daha erken bir yaşta oturmasını da beraberinde getiriyor. Gerçekle hayali ayırabilecek ölçüde kurgulanan kitapta patlamış mısır korsanlarının maceraları gün yüzüne çıkıyor. Kitabın sonunda da iyiliğe ve iyi bir insan olmaya vurgu yapılıyor. Eserde tamamen cesaret ve arkadaşlık gibi kavramlar işleniyor.

 

Bunları biliyor muydunuz?

Abur Cubur Peşinde-Patlamış Mısır Korsanları eserinin bir seri olduğunu biliyor muydunuz? Peki, bu serinin İngiliz yazar Alexander McCall Smith tarafından yazıldığını daha önce duymuş muydunuz? 2009 yılında Günışığı Kitaplığı tarafından basılan kitap, toplam 92 sayfadan oluşur. Eser, Nazlı Tancı tarafından Türkçeye çevrilir. Kitap, 3-8 yaş aralığındaki çocuklar için uygun görülen kitabın içeriğinde görsellere yer verilir ve bu resimler Ian Bilbey tarafından çizilir. Abur Cubur Peşinde serisi, toplam dört kitaptan oluşur ve Patlamış Mısır Korsanları kitabı bu serinin ikinci kitabı olarak yayımlanır. Serinin her kitabında maceralar ve karakterler değişir.

 

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz

Eğer Abur Cubur Peşinde-Patlamış Mısır Korsanları kitabını sevdiyseniz bu kitaba alternatif olarak serinin diğer kitaplarını tercih edebilirsiniz. Bunlar arasında makarna yeme macerasının anlatıldığı Abur Cubur Peşinde-Çubuk Makarna Düğümü, balonlu sakıza eski tadını kazandırmak üzere yaşanan maceraların yer aldığı Abur Cubur Peşinde-Balonlu Sakız Ağacı, yardım için satılan çöreklerin yarattığı maceraların işlendiği Abur Cubur Peşinde-Halka Çörek Zinciri gibi eserler bulunuyor. Serinin tüm kitapları birbiriyle ilişkisi olmayan olayları ele alıyor ve her kitapta farklı bir ana fikir ön plana çıkıyor. Okuma dönemindeki bir çocuğun serideki kitapları okuması çocuğa birçok yönden avantaj sağladığı için bu seri, ebeveynlerin de ilk tercihleri arasında yer alıyor.

Katkıda Bulunanlar
Yazar:Alexander McCall Smith
Çevirmen:Nazlı Tancı

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.