idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (2)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

A Systematic Approach to YDS çıkmış eski KPDS sorularını açıklayarak kullanıcıları YDS sınavlarına hazırlayan kapsamlı bir test kitabıdır. Kitap, aşağıda yer alan bölümlerle ilgili temel stratejik bilgilerle birlikte yoğun alıştırmalar sunmaktadır.

Gramer Soruları
Kelime Bilgisi
Cloze Test
Cümle Tamamlama
Çeviri
Paragraf Tamamlama
Bütünlüğü Bozan Cümle
Karşılıklı Konuşmalar
Eşanlamlı Cümleler
Okunanı Anlama Testleri

Edinilen stratejik bilgiler, tamamı açıklamalı konulara dayalı tarama testleriyle pekiştirilmektedir. A Systematic Approach to YDS sadece ilgili sınavların çözümünü değil, ileride girilecek sınavlara nasıl yaklaşılacağını da açık biçimde, özgün yöntemler ve çok özel tekniklerle göstermektedir. Kitapta kazandırılmaya çalışılan bilgiler YDS formatına uyarlanmış açıklamalı bir deneme sınavıyla uygulamaya konmaktadır. Kitapta ayrıca özel gramer notları ve iki ve üç sözcükten oluşan fiiller (phrasal verbs) ile ilgili yararlı notlar mevcuttur.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 662

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Pelikan Yayınları

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.