idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Bu çalışma, çeşitli açılardan çok değerlidir. Uluslararası İlişkilerin ciddi bir bilim dalı olabilmesi için, 'Kim, Ne, Nereye Kadar ve Nasıl?' sorularına yanıt arayan Türkiye'deki ilk kapsamlı çalışma olması onu özel bir konuma koymaktadır.

-Prof. Dr. Duygu Bazoğlu Sezer-

Türkiye’de uluslararası ilişkiler alanında kuramsal çalışmaların gelişmesi hem “geç” kalmış, hem de akademik çalışmalarda işbirliği kültürünün zayıflığından dolayı büyük güçlükler içermiştir. Aydınlı, Kurubaş ve Özdemir zoru başararak bu alanda önemli bir atılım yapmışlardır.

-Prof. Dr. Atila Eralp-

Bu eser gecikmiş bir tartışmayı başlatmaya aday. Disiplinimizdeki bazı temel sorunları ilk defa bu kadar açık seçik ve sistemli bir biçimde ortaya koyuyor.

-Prof. Dr. Ali L. Karaosmanoğlu-

Uluslararası İlişkiler alanının hem tanıtılması hem de açıklanması açısından fevkalade başarılı ve önemli bir eser. Bu alanda çalışan birçok kişiye 'ben neden bunu yazmadım?' dedirten, okudukça tadı alınan, uzunca bir zaman güncelliğini ve önemini koruyacak bir başucu kitabı…

-Prof. Dr. Ersin Onulduran-

Elinizdeki kitap, alandaki nadir ve değerli ürünlerden biridir. Disiplinin, kuram ve yöntem temelinde inşasına önemli bir katkıda bulunuyor.

-Prof. Dr. Baskın Oran-

Bu değerli, akademik anlamda kışkırtıcı ve hakkında konuşulması zor bazı konularda tutum takınan çalışmada, giderek Türkiye’de “özgün kuram” tartışmasını görmek, bu alanda çalışan bir akademisyen olarak bana büyük bir keyif verdi…

-Prof. Dr. Faruk Sönmezoğlu-

 

 

(Tanıtım Bülteninden)

Katkıda Bulunanlar
Yazar:Haluk Özdemir,Erol Kurubaş,Ersel Aydınlı
Tasarım:Salih Pulcu
Yayına Hazırlayan:Semih Atiş

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.