idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (3)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Tarım konusunda yeni bir bakış açısı kazanmak ister misiniz? Öyleyse Ali Ekber Yıldırım'ın kaleme aldığı Yeni Tarım Düzeni: Pandemi-İklim Krizi ve Gıda Egemenliği isimli eser, tam size göre bir kitap. Ekonomi ve tarım alanlarına ilgi duyan herkese hitap eden kitapla ilgili detayları gelin, beraber inceleyelim.

 

"Yeni Tarım Düzeni: Pandemi-İklim Krizi ve Gıda Egemenliği" adlı kitabı neden okumalısınız?

Türkiye'nin önde gelen tarım yazarlarından Ali Ekber Yıldırım, Yeni Tarım Düzeni: Pandemi-İklim Krizi ve Gıda Egemenliği kitabında yıllar boyunca yaptığı araştırmaları ve tarımsal düzen hakkında birikimlerini okurlarına aktarıyor. Türkiye'nin tarımsal gücünün önemine atıfta bulunan yazar, Türkiye'nin üretimde alması gereken önlemlerle ilgili yapılması gerekenleri ve kaynakların kullanımına dair görüşlerini okuyuculara anlatıyor. Gıda üretimi ve gıdaya erişimde zorluklar yaşadığımız şu günlerde Ali Ekber Yıldırım, sorunlara ve çözüm önerilerine ışık tutuyor. Dünyanın yeni bir tarım düzenine geçtiği pandemi sonrası dönemde tarım hakkındaki bilgisini geliştirmek isteyen okurlar için doyurucu bir kaynak kitap niteliğinde olan eser, pandeminin getirdiği önemli sorunlardan biri olan tarımsal üretim ve gıda konularında yazılan nadide eserlerden biri. Ali Ekber Yıldırım, tarımda yeni bir dönemin ve düzenin ayak seslerine dikkat çekiyor. Kitapta yalnızca tarımsal üretim değil aynı zamanda ülke içi üretimin bütününe egemen olmanın önemi de vurgulanıyor.

 

Bunları biliyor muydunuz?

Gıda ve tarım üzerine yazıları ile tanınan Ali Ekber Yıldırım, okurun karşısına bu kez daha kapsamlı bir kitap ile çıkar. "Tarımda yeni bir düzen ve yeni bir dönem." mottosu ile yazılan Yeni Tarım Düzeni: Pandemi-İklim Krizi ve Gıda Egemenliği, tarım alanında yeni bir sisteme ışık tutar. Ali Ekber Yıldırım, gazeteciliğin yanında ekonomi ve tarım ile ilgili yazdığı kitap ve makalelerle büyük ses getirmeyi başarır. Yazarın bu kitabı, 2021 yılında okurlarla buluşur. Eser, Yıldırım'ın Üretme Tüket: İthalat-Siyaset-Rant Kıskacında Tarım adlı kitaptan sonra tarım hakkında yazdığı ikinci yapıtı. Sia Kitap tarafından okurlara ulaştırılan ve 190 sayfadan oluşan bu kitap ile yazar, pandeminin tarım düzeninde yarattığı sarsıntının etkilerini irdeler.

 

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz

Ali Ekber Yıldırım’ın Yeni Tarım Düzeni: Pandemi-İklim Krizi ve Gıda Egemenliği kitabını beğendiyseniz yazarın Üretme Tüket: İthalat-Siyaset- Rant Kıskacında Tarım adlı kitabını da okuyabilirsiniz. Ayrıca bu alanda okuma yapmaya meraklıysanız Cennet Oğuz'un Tarım Ekonomisi ve Tarım Ekonomisinde Araştırma ve Örnekleme Metodolojisi adlı kitaplarına göz atabilir, alana dair birikiminizi artırabilirsiniz.

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.