idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (2)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Ülkemiz 2007'den bu yana "Orta Gelir Tuzağı"na girdi. Mevcut gidişatla ve eğer uygun önlemler alınmazsa çok uzun süre ile bu tuzaktan kurtulma olanağı da gözükmüyor. Bu durum "Çağdaş Ülkeler Seviyesinin Üstü" olan esas "Ülkemiz Vizyonu"nun gerçekleşmesini de tarihlere atıyor.

İşte bu kitabın gayesi de bu tuzağın arkasında, çok da konuşulmayan esas nedenlerden en önemlisini saptamak ve bunun giderilmesi için sistem geliştirmek… Nedir bu çok önemli neden? "Verimsizlik Tuzağı"

Ülkemizdeki işletmelerin sayıca %99,5'inden fazlasını ve isdihdamda %75 civarını teşkil eden KOBİ'lerimiz ne yazık ki bu tuzağın içindeler. İşte ülkemiz de bu nedenle "Orta Gelir Tuzağı"ndan çıkmıyor. "Orta Gelir Tuzağı"ndan çıkışı sağlamanın yolu, öncelikle İşletmelerimizi "Verimsizlik Tuzağı"ndan kurtarmak.

Bu kitap bunun tüm çağdaş dünyada, artık son 20 yılda gelişen ve yaygınlaşan "Yalın Sistem'i Kullanmayı Yaygınlaştırmak" ile mümkün olduğunu ve bunun bir matematik modelini tüm yönetim takımlarına iletmeyi amaçlıyor.

Ülkemiz, bu model ve yöntemle "Çağdaş Ülkeler Seviyesinin Üstü" vizyonuna ulaşma yolunda 8 yılda çok büyük bir hamle yapabilir.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 220

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Scala Yayıncılık

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.