idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (2)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Türkiye 2002'den sonra olumlu uluslararası koşullarında sayesinde önemli ekonomik başarılar elde etmiştir. Ancak, IMF ile biten son anlaşmadan sonra izlenecek ekonomi politikasının yeniden ekonomik istikrarsızlık doğurmayacak bir maliye-para politikası karışımı olması gerekmektedir. Eski alışkanlıklara dönülmemeli ama büyüme ve istihdamı da destekleyecek bir politika yürütülmelidir. Yabancı sermaye girişlerinin belli bir düzeyin altına düşmesi halinde büyümenin içsel tasarrufların artışına bağlı olarak artabileceği tabidir. Bu durumda ekonomide tasarruf oranlarını şimdiki düzeyin çok üstüne çıkarmak gerekmektedir. Ekonomik istikrarı bozmadan ve demografik fırsat penceresini de kaçırmadan işsizlik sorununu çözmek için izlenecek politikalar demeti nelerden oluşmalıdır; hangi politikalar ne kadar süre ile izlenmeli ve özellikle eğitim ve sağlık gibi alanlardaki dönüşümün maliyeti ve getirilerinin ne olacağına yönelik projeksiyonlardan en uygununun hangisi olduğu gibi pek çok soru tartışılmaya açılmalıdır.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 285

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Çizgi Kitabevi

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.