idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

1924 yılından beri tüm dünyada kutlanmakta olan Dünya Tasarruf Günü aslında günümüztüketim çağında çok önemli bir konuyu gündemimize taşıyor: TASARRUF. O tasarrufgeleceğimiz için gerekli yatırımları şimdiden yapmamıza olanak verirken aynı zamandayine günümüzün en büyük sorunlarından olan yoğun tüketim ortamında bize rehberoluyor. Ekonomimizin büyümesinde itici güç oluyor bize yatırım olarak geri dönüyor.Zaman ve para farkında olmadan hayatımızdan akıp gidiyor... Anlayıp arkasındanbaktığımızda ise çok geç olabiliyor. Nasıl olsa birikir dememek geleceği planlamak vemutlu bir hayata adım atmak için tasarruf zamanı şimdiki zaman. Çünkü sadece emeklilikmaaşı çoğu zaman birikimler ve yatırımlar yoksa ilerleyen yaşlarda yetmeyebiliyor. Nekadar kazanıyorsanız kazanın eğer azar azar da olsa biriktirebiliyor küçük bütçelerle deolsa tasarruf edebiliyorsanız geleceğe güvenle bakabilirsiniz.İnsan hayatı boyunca hep hayal biriktirir ancak gerçek hayatta hayallerle buluşmak içinadım atmak gerekir. İşte o hayallere kavuşmak için Tasarruf El Kitabı iyi bir rehber ve ilkadım. Ev ya da araç sahibi olmak için yeni nesil daha ekonomik ve ulaşılabilir bir yöntemolan 'tasarruf' bir diğer deyişle 'Hayal kur adım at kazan' yaklaşımı sunduğu ipuçları ilesize yepyeni bir bakış açısı sunacak ve hayallerinize kavuşmanızı doğru kılavuzluk edecektir...

.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.