idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (4)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (21)
  • Soru ve Cevap (0)

İş Bankası Kültür Yayınları Savaş Sanatı - Sun Tzu

Hayatın her alanında sürekli mücadele hâlinde olan 21. yüzyıl insanı olarak hayatınızda bir rehber mi istiyorsunuz? Sun Tzu'nun Savaş Sanatı eseri, aradığınız rehber olabilir. Savaş, yalnızca meydanlarda yapılan fiziksel bir muharebe değildir. Dünyaya geldiğiniz andan itibaren hem kendinizle hem çevrenizle bir savaş halinde olursunuz. Bu savaşı kazanan taraf olmak için ne zaman durmak ve ne zaman eylem halinde olmak gerektiğini bilmelisiniz. Savaş Sanatı, bir savaşın nasıl ve ne şartlar altında kazanılacağının temel noktalarına değinir. Binlerce yıl öncesinden günümüze gelen bir kişisel gelişim kitabı olarak düşünebileceğiniz Savaş Sanatı'nı okumaya başladığınız gibi bir solukta bitireceğinizden emin olabilirsiniz. Günümüzde iş idaresi ve kişisel gelişim alanlarında da strateji klasiği olarak görülen esere biraz daha yakından bakalım.

 

"Savaş Sanatı" adlı kitabı neden okumalısınız?

6. yüzyıldan kalma bir kitap bugün sizin için nasıl bir rehber olabilir? Bu kült eser; rakibe karşı alınacak önlemleri, mücadele yöntemlerini ayrıntılarıyla anlatmasıyla günümüzde liderlerin, iş insanlarının baş ucu kitaplarından biri haline gelmiş durumda. Savaş Sanatı, aslında yalnızca savaş meydanlarına değil devamlı bir mücadele olan hayatın tümüne ışık tutuyor. Sahip olduğu geçmişinin yanında günümüze de uygulanabilir taktiklerle nasıl başarılı olacağınız ve nasıl güçlü kalacağınız konusunda size yol gösterici bakış açıları sunuyor. Edebi ve sanatsal bir dilden çok teknik fakat çarpıcı bir dil kullanılarak kaleme alınan kitap, on üç bölümden oluşuyor ve her bölümde savaşın farklı bir yüzü anlatılıyor. Savaş Sanatı'nı bir savaş stratejisi kitabı olarak görmemenizi ve ona geniş bir perspektiften bakmanızı öneriyoruz. Böylece eseri, savaş üzerinden anlattığı hayatta kalma mücadelesini hayatınızın gündelik akışında da uygulayabileceğiniz bir öğütler bütünü olduğunu görebilirsiniz.

 

Bunları biliyor muydunuz?

Savaş Sanatı'nın insanlık tarihinin en eski strateji eseri olduğunu biliyor muydunuz? Sun Tzu tarafından milattan önce 6. yüzyılda kaleme alındığı tahmin edilen Savaş Sanatı, askeri strateji alanındaki ilk kitap olarak kabul edilir. Üstelik kitap, üzerinde en fazla tartışma ve araştırma yapılan eserler arasında. Eser hakkında dünyada birçok araştırma yapılır ve sonunda Batı'da en önemli strateji eserlerinden biri olarak kabul görür. Dilimize Pulat Otkan ve Giray Fidan tarafından Çince aslından çevrilen eser; zamanında, yerinde, dozunda ve sağduyuyla uygulanan taktikleri anlatmasıyla kaleme alınışının üzerinden binlerce yıl geçmesine rağmen değerini hâlâ sürdürürken çok okunan kitaplar listesindeki yerini korur.

 

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz

Sun Tzu imzalı Savaş Sanatı'nı beğendiyseniz Machiavelli'nin politik bir başyapıt olarak değerlendirilen Hükümdar ve Sun Tzu'nun kitabıyla ile aynı ismi taşıyan Savaş Sanatı kitaplarına da göz atabilirsiniz.

 

 

Katkıda Bulunanlar
Yazar:Sun Tzu
Çevirmen:Pulat Otkan,Giray Fidan

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.