Halk Kitabevi Yayınevi Sarı Mustafam

Halk Kitabevi Yayınevi Sarı Mustafam Ali Güler

Sepette İndirim
376,68 TL396,50 TL

Benzer Ürünler

placeholder-logo
Türk Kamuoyu Algısında Nutuk - Derin Yayınları - Image 1

Derin Yayınları Türk Kamuoyu Algısında Nutuk - Derin Yayınları

460,50 TL
Sepette 437,48 TL
placeholder-logo
Bağımsız - Cinius Yayınevi - Image 1

Cinius Yayınevi Bağımsız - Cinius Yayınevi

191,50 TL
Sepette 181,93 TL
placeholder-logo
Atatürk ve Komünizm - Kurtuluş Savaşı Stratejisi - Scala Yayıncılık - Image 1

Scala Yayıncılık Atatürk ve Komünizm - Kurtuluş Savaşı Stratejisi - Scala Yayıncılık

422,05 TL
Sepette 400,95 TL
placeholder-logo
Atatürk Kimdir?Atatürk'ün İnsanlığı 2 - Ebabil - Image 1

Ebabil Atatürk Kimdir?Atatürk'ün İnsanlığı 2 - Ebabil

86,88 TL
Sepette 78,19 TL
placeholder-logo
Çünkü Biz Şayak Kalpaklı Sarışın Bir Kurdun Çocuklarıyız - İleri Yayınları - Image 1

İleri Yayınları Çünkü Biz Şayak Kalpaklı Sarışın Bir Kurdun Çocuklarıyız - İleri Yayınları

200,00 TL
Sepette 190,00 TL
placeholder-logo
Atatürk'ün Bütün Eserleri-Cilt 6 / (1919 -1920) - Kaynak Yayınları - Image 1

Kaynak Yayınları Atatürk'ün Bütün Eserleri-Cilt 6 / (1919 -1920) - Kaynak Yayınları

564,50 TL
Sepette 536,28 TL
placeholder-logo
Akl-ı Kemal 3. Cilt - İnkılap Kitabevi Yayınevi - Image 1

İnkılap Kitabevi Yayınevi Akl-ı Kemal 3. Cilt - İnkılap Kitabevi Yayınevi

666,57 TL
Sepette 633,24 TL
placeholder-logo
Kutsal Kur'an - Toker Yayınları - Image 1

Toker Yayınları Kutsal Kur'an - Toker Yayınları

141,12 TL
Sepette 127,01 TL
placeholder-logo
Atatürk'ün Bütün Eserleri - Cilt : 20 - Kaynak Yayınları - Image 1

Kaynak Yayınları Atatürk'ün Bütün Eserleri - Cilt : 20 - Kaynak Yayınları

564,50 TL
Sepette 536,28 TL
placeholder-logo
Nutuk - Bilgi Yayınevi - Image 1

Bilgi Yayınevi Nutuk - Bilgi Yayınevi

260,65 TL
Sepette 234,59 TL
placeholder-logo
Gazi Mustafa Kemal Paşa'nın Hayatı - Anadolu'da Türk Milli Mücadelesi - Doğan Kitap - Image 1

Doğan Kitap Gazi Mustafa Kemal Paşa'nın Hayatı - Anadolu'da Türk Milli Mücadelesi - Doğan Kitap

74,53 TL
Sepette 67,08 TL
placeholder-logo
Atatürk ve Atatürkçülük - Der Yayınları - Image 1

Der Yayınları Atatürk ve Atatürkçülük - Der Yayınları

332,50 TL
Sepette 315,88 TL
placeholder-logo
Nutuk Ansiklopedik Sözlüğü - Gazi Mustafa Kemal - Zet Akademi Yayınları - Image 1

Zet Akademi Yayınları Nutuk Ansiklopedik Sözlüğü - Gazi Mustafa Kemal - Zet Akademi Yayınları

372,96 TL
Sepette 335,66 TL
placeholder-logo
Nutuk - Açıklamalı Metinler ve Günümüz Türkçesi ile - Varyant - Image 1

Varyant Nutuk - Açıklamalı Metinler ve Günümüz Türkçesi ile - Varyant

241,92 TL
Sepette 217,73 TL
placeholder-logo
Mustafa Kemal Atatürk'ün Giyim Tarzı ve Moda Anlayışı - İmbik Yayınları - Image 1

İmbik Yayınları Mustafa Kemal Atatürk'ün Giyim Tarzı ve Moda Anlayışı - İmbik Yayınları

318,53 TL
Sepette 286,68 TL
placeholder-logo
Atatürk Dönemi Sosyal Politika 1923-1938 - Kriter - Image 1

Kriter Atatürk Dönemi Sosyal Politika 1923-1938 - Kriter

161,28 TL
Sepette 145,15 TL
placeholder-logo
Çocuklarımız için Nutuk - Kripto - Image 1

Kripto Çocuklarımız için Nutuk - Kripto

129,04 TL
Sepette 122,59 TL
placeholder-logo
Miras-Atatürkün 7 Emaneti - Remzi Kitabevi - Image 1

Remzi Kitabevi Miras-Atatürkün 7 Emaneti - Remzi Kitabevi

231,09 TL
Sepette 207,98 TL
placeholder-logo
Suna ve İnan Kıraç Vakfı Fotoğraflarla Atatürk - Suna ve İnan Kıraç Vakfı - Image 1

Suna ve İnan Kıraç Vakfı Suna ve İnan Kıraç Vakfı Fotoğraflarla Atatürk - Suna ve İnan Kıraç Vakfı

5.900,00 TL
Sepette 5.605,00 TL
placeholder-logo
Çare Atatürk - Küresel Çıkmazlara Evrensel Çözüm - Gece Kitaplığı - Image 1

Gece Kitaplığı Çare Atatürk - Küresel Çıkmazlara Evrensel Çözüm - Gece Kitaplığı

1
288,00 TL
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Soru ve Cevap


Türk milletinin yetiştirdiği en büyük insan, Mustafa Kemal Atatürk'ü anlamak, her şeyden önce onun yetiştiği çevreyi ve kültür ortamını iyi bilmekle mümkündür. Ülkemizde Atatürk'ün düşünceleri, ilkeleri ve yaptığı işler, genellikle incelenmiş olmakla beraber; onun soyu, aile tarihi ve içinden çıktığı kültürel ortam pek incelenmemiştir. Bunu fırsat bilen bazı yıkıcı, bölücü insanlar ve kuruluşlar, Atatürk'ü ve onun "en büyük eserim" diyerek âdeta kutsallaştırdığı Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni karalamaktadırlar.

Hiçbir belge ve bilgiye dayanmadan insanımızın beyninde ve gönlündeki "Atatürk imajını ve sevgisini", onun soyu ve ailesi hakkında soru işaretleri oluşturarak yıkmaya çalışmaktadırlar. Şüphesiz bunlarla hukuki mücadele yapılmaktadır ve yapılacaktır.

Fakat, bunun yeterli olduğunu ve olacağını zannetmek büyük bir gaflettir. Atatürk'ün soyu, ailesi ve bunu doğuran kültür ortamı ortaya konulmalı ve insanlarımıza, özellikle de gençlerimize anlatılmalıdır. Yine çok ihmal edilen bir konu da onun insani boyutudur.

Atatürk bizden biridir. Bu yönü ile de gençlerimize anlatılmalıdır. Bazı okuyucular niçin "Sarı Mustafa'm"? diye sorabilir. Bu sorunun cevabı kısaca şu şekildedir: Annesi Zübeyde Hanım'ın oğlu Mustafa'ya hitabı bu idi. Çocukken onu "Sarı Mustafa'm" diyerek bağrına basan Zübeyde Hanım, Paşa oğlunu da "Sarı Paşam" diyerek yüceltiyordu.

Milletimiz de Atatürk'ü "Sarı Paşa" olarak tanımış ve sevmiştir. Bu ad onu en iyi anlatan isimlerden biridir. Türk milletinin yetiştirdiği en büyük insan, Mustafa Kemal Atatürk'ü anlamak, her şeyden önce onun yetiştiği çevreyi ve kültür ortamını iyi bilmekle mümkündür.

Ülkemizde Atatürk'ün düşünceleri, ilkeleri ve yaptığı işler, genellikle incelenmiş olmakla beraber; onun soyu, aile tarihi ve içinden çıktığı kültürel ortam pek incelenmemiştir.

Bunu fırsat bilen bazı yıkıcı, bölücü insanlar ve kuruluşlar, Atatürk'ü ve onun "en büyük eserim" diyerek âdeta kutsallaştırdığı Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni karalamaktadırlar. Hiçbir belge ve bilgiye dayanmadan insanımızın beyninde ve gönlündeki "Atatürk imajını ve sevgisini", onun soyu ve ailesi hakkında soru işaretleri oluşturarak yıkmaya çalışmaktadırlar.

Şüphesiz bunlarla hukuki mücadele yapılmaktadır ve yapılacaktır. Fakat, bunun yeterli olduğunu ve olacağını zannetmek büyük bir gaflettir. Atatürk'ün soyu, ailesi ve bunu doğuran kültür ortamı ortaya konulmalı ve insanlarımıza, özellikle de gençlerimize anlatılmalıdır.

Yine çok ihmal edilen bir konu da onun insani boyutudur. Atatürk bizden biridir. Bu yönü ile de gençlerimize anlatılmalıdır. Bazı okuyucular niçin "Sarı Mustafa'm"? diye sorabilir. Bu sorunun cevabı kısaca şu şekildedir: Annesi Zübeyde Hanım'ın oğlu Mustafa'ya hitabı bu idi.

Çocukken onu "Sarı Mustafa'm" diyerek bağrına basan Zübeyde Hanım, Paşa oğlunu da "Sarı Paşam" diyerek yüceltiyordu.

Milletimiz de Atatürk'ü "Sarı Paşa" olarak tanımış ve sevmiştir. Bu ad onu en iyi anlatan isimlerden biridir.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 338

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Halk Kitabevi

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.

396,50 TLSepette İndirim
376,68 TL