idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (2)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Bu kitabın amacı, opsiyon piyasalarına ilişkin sis perdesini ve çaresizliği ortadan kaldırararak, trader’lerin opsiyon işlemlerini profesyonel seviyeye taşımalarına yardım etmektir. Vadeli piyasalarda çabaların çok defa yetersiz kaldığı ve işlemlerin kolayca, ciddi kayıplara yol açtığı bilinir.

Zira yatırımcı hem pozisyonları yönetmek hem de disiplin çerçevesinde para yönetimi yapmak zorundadır. Dahası, bunlar da yetmeyebilir. Pozisyon açılırken yön ve zamanlama konusunda doğru tahmin yapılmalıdır. Oysa riski istenildiği kadar düşük tasarlanabilen stratejiler gerek kısa gerekse uzun dönem için yatırımcılara çeşitli seçenekler sunar. Yön ve zamanlama konusunda yanılsanız da kazanma olasılığınız vardır. Bu kitapta daha çok, gece uykularınızı kaçırmayacak ya da ekonomik veri açıklamalarının öncesinde strese neden olmayacak, riski düşük ve tanımlı, profesyonel tasarımlara ağırlık vereceğim. Profesyonel trader’lere istikrarlı bir biçimde iyi kazanç sağlayacak yaklaşım budur.

 

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

 

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.