idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Dört cilt olarak yayınladığımız "Marksizm-Leninizmin İlkeleri"nin, bu bölümünde, kapitalizmin Marksist-Leninist ekonomi politiği incelenmektedir. Bu ekonomi teorisi, tekel öncesi kapitalizm, emperyalizm ve emperyalizmin günümüzdeki aşamasından oluşan bölümler halinde incelenmiştir.

Bu kitapta, günümüzde büyük bir önem taşıyan emperyalizmin tekelci devlet kapitalizmi aşamasına, ekonominin askerileştirilmesine ve ekonomik bunalımlara geniş yer verilmiştir. Ayrıca, Marksist-Leninist ekonomi politiğe düşman olan başlıca burjuva teorileri de ele alınmış ve incelenmiştir.

Ekonomi politik, işçi sınıfı partilerinin pratikte başarı kazanmaları için bilinmesi son derece gerekli olan ekonomi yasalarının işleyişini gösterir. Kapitalist ülkeler emekçilerine, burjuvaziye karşı verecekleri sınıf mücadelesinde doğru bir taktik seçmeleri konusunda yardımcı olur. Ekonomi politik, kapitalizmin gelişme yasalarını açıklar, emekçilerin kurtuluş mücadelelerinin ve sosyalist devrimin önüne geçilmezliğini tam bir doğrulukla kanıtlar.

İstanbul Sıkıyönetim Komutanlığı 2 Nolu Askeri Mahkemesinin 22 Kasım 1984 tarih, kayıt no 1980/359, esas no 1983/179 karar no 1984/194 sayılı kararıyla Beraat etmiştir.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 160

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Yar Yayınları
Katkıda Bulunanlar
Çevirmen:Nadiye R. Çobanoğlu,Kolektif

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.