idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (2)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (2)
  • Soru ve Cevap (1)

Para kazanmanın okulda öğretilmeyen yollarını öğrenmek ister misiniz? Cevabınız "Evet!" ise Gençler İçin Zengin Baba Yoksul Baba kitabı tam size göre olabilir. Robert T. Kiyosaki, bu kitabında para kazanmanın ve onu elde tutmanın inceliklerini okurlara aktarıyor. Gelin, 110 sayfa boyunca özellikle genç yaştaki okuyuculara para kazanma konusunda rehberlik eden bu öğretici esere beraber bir göz atalım.

 

"Gençler İçin Zengin Baba Yoksul Baba" adlı kitabı neden okumalısınız?

Robert T. Kiyosaki, bu kitabı gençlere para kazanmanın yollarını öğretmek amacıyla yazıyor. Gençler İçin Zengin Baba Yoksul Baba kitabı, üç bölümden oluşuyor ve her bölümde finansal kazanımlara yönelik birçok ipucunu okurlar ile paylaşıyor. Yazar, zengin baba ve yoksul baba benzetmelerini kullanarak insanlara iki farklı bakış açısı ile olayları aktarıyor. Eserde verilen bilgilerin yanı sıra çeşitli testler ve örnekler ile anlatım pekiştiriliyor. Kitapta para kazanma ve yatırıma yönelik farklı yöntemler ele alınıyor. Okuyucu için sade ve akıcı bir dil kullanan Kiyosaki, bu eserinde gençlere para kazanma konusunda hayat içerisinde karşılaşılabilecek fırsat ve zorluklara değiniyor. Kitapta ekonomik unsurların yanı sıra kültürel ve sosyolojik pek çok unsura da yer veriliyor. Yazar, üzerinde yıllarca çalışmalar yaptığı ve okulda öğretilmeyen metotlar ile insanlara finansal konularda yeni bir bakış açısı kazandırmayı hedefliyor. Kitapta, "Para kazanmanın yolları nelerdir?" ve "Parayı en iyi şekilde biriktirilebilir?" sorularına yanıt aranıyor. Her yaştan okura hitap eden eser, ekonomi ile ilgili konularda okuyuculara rehberlik ediyor. Ekonomi ve kişisel gelişim kategorisindeki bu kitap, her kütüphanede bulunması gereken önemli eserlerden biri.

 

Bunları biliyor muydunuz?

Robert T. Kiyosaki'nin insanlara finans öğretmek için Rich Dad Company adında bir şirket kurduğunu biliyor muydunuz? Kiyosaki; yazarlık dışında yatırımcı, girişimci ve eğitimci olarak da çalışmalarına devam eder. Zengin Baba Yoksul Baba serisi ile dünya çapında milyonlarca kopya satar ve eserleri 50'den fazla dile çevrilir. Yazarın Türkçeye çevrilen toplamda 11 kitabı bulunur. Gençler İçin Zengin Baba Yoksul Baba kitabı, Melisa Bayrak tarından Türkçeye çevrilir. Alfa Yayıncılık tarafından okurlara ulaştırılan kitap, kişisel gelişim ve ekonomi kategorisinde çok satanlar arasında yer alır.

 

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz

Robert T. Kiyosaki'nin Gençler İçin Zengin Baba Yoksul Baba kitabını beğendiyseniz yazarın Zengin Baba Yoksul BabaZengin Baba'nın Yatırımcılık Kılavuzu ve Yeni Nesil Pazarlama Uzmanından Sırlar adlı kitaplarına da göz atabilirsiniz.

Katkıda Bulunanlar
Yazar:Robert T. Kiyosaki
Çevirmen:Melisa Bayrak

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.