idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Vitalik Buterin çağımızın dijital devrimcisi, Ethereum’un kurucusu. Zamanımızın en etkili kripto kişiliği.  Ethereum’un İnşası’nda bizlere yönetişimden oylama sistemlerine, dijital kimlikten kripto şehirlere ve oradan da dünya bilgisayarına kadar uzanan büyük bir Ethereum öyküsü anlatıyor. Blokzincir evreninin geleceğine yapılmış büyüleyici ve gerçekçi bir yolculuğa çıkarıyor bizleri.

“Meraklı zihinlerin içinde kaybolacağı sayfalar sunuyor Vitalik Buterin. Ethereum’un İnşası, blokzincir ve ekosistemin derinliklerine gerek teknik gerekse gerçekleşen süreçler bakımından ışık tutan bir eser. Yönetişim, teknoloji, dijital varlık ve kültür değişimi gibi terimleri gelecekte nelerin beklediğine dair sorulara cevap veren bu yapıtı tekrar tekrar okumak isteyeceksiniz.”

Doruk Tiryaki

Ne Dediler

 'Vitalik Buterin, çok hızlı gelişen kripto ağı Ethereum’un kurucusu ve Ethereum teknolojisini radikal bir değişim yolunda kullanmak istiyor: bunun da tek bir anlamı var, her şeyin baştan aşağı yenilenmesi.”  —Fortune

 “Bu adamı bir banliyö treninde gördüm, birbirinden farklı Hello Kitty çorapları giyiyordu… ve bu adam, dünyanın en önemli finansal kurumlarındaki güç yapılarına meydan okuyan bir altyapı inşa eden adamın ta kendisi… Üstelik alanının en vazgeçilmez otoritesi, blokzincir tabanlı kripto para birimlerinin teknik dünyasını büyük bir basitlik ve ustalıkla açıklıyor.” —Wired

 “Kripto para birimlerinin dünyasında ondan daha önemli bir düşünür yok.” Laura Shin

“Vitalik Buterin’in ilk kitabını okumak bir ayrıcalık. Kripto para ekosisteminde bu kitabı okumadan var olunamaz.” Camila Russo

'Buterin sayesinde, internetin potansiyelleri hakkında hiç olmadığı kadar heyecanlıyım.” —Alexis Ohanian, TIME 

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.