idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Avrupa Parlamentosu Dış Politika Direktörlüğü tarafından yayınlanan bu rapor, Çin’in, küresel ekonomik ilişkilerinin kapsamlı bir resmini ortaya koyarken AB ile olan ilişkilerine daha detaylı bir bakış açısı sunuyor.


Dünyanın en büyük ihracatçısı ve ikinci en büyük ithalatçısı olarak küresel ticaretin merkezinde duran Çin’in küresel yönetimde, kurallara dayalı uluslararası düzende ve G20 çatısı altında yapılan taahhütlerin yerine getirilmesinde oynadığı kritik rol,  daha fazla hizmet ve teknoloji odaklı ekonomik büyümeye öncülük eden “yeni normal”, “Çin Yapımı 2025” etiketine sahip imalat sanayi için master planı, yeniden yapılandırılması için 87 milyar dolar tahsis edilen KİT’ler, rekabetçi devalüasyondan kaçınmaya dair verilen sözler, “Tek Kuşak Tek Yol” (OBOR) projesi,  Çin Afrika İşbirliği Forumu (FOCAC), Dünya Bankası ve IMF’ye rakip bir rol oynaması beklenen Asya Altyapı Yatırım Bankası (AIIB), serbest ticaret anlaşmalarının (FTA) güncel durumları, Ufuk2020 projesi, Çin’e serbest pazar statüsü tanınması, Siberyuzayda Uluslararası İşbirliği Stratejisi değinilen konular arasında yer alıyor. 


Günde 1.5 milyar euroyu geçen AB – Çin mal ticaretinin işaret ettiği büyük hacimdeki ekonomik ilişkilerin detaylarına, Coğrafi İşaretler (GI), dijital ekonomi, fikri mülkiyet haklarının (IPR) ve bağlantılarının korunması, Çin’deki insan hakları sorunları gibi diğer başlıklar da eşlik ediyor.


 


(Tanıtım Bülteninden)


 


 

Katkıda Bulunanlar
Yazar:Kolektif
Çevirmen:Feyzi Özcan

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.