idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (3)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (6)
  • Soru ve Cevap (0)

Borsanın nasıl işlediğini merak ediyor ama nereden başlayacağınızı bilmiyor musunuz? Öyleyse Borsa'da Tek Başına tam size göre! John Rothchild ve Peter Lynch'in yazdığı kitap, borsa konusunda kapsamlı bilgiler içeriyor. Yatırım ve finans konusunda detaylı bilgiye sahip olmak istiyorsanız bu kitabı elinizden düşürmek istemeyeceksiniz! Borsanın bilinmeyenlerine doğru eğlenceli bir yolculuğa hazır olun! Haydi, birlikte bu değerli esere göz atalım.

 

"Borsa'da Tek Başına" adlı kitabı neden okumalısınız?

John Rothchild ve Peter Lynch'in birlikte yazdığı kitap borsadaki temel kavramları ve borsanın işleyişini anlatıyor. Yatırımcı adayları ve borsaya girmek isteyen okurlar için giriş kitabı niteliğinde bir eser. Borsa'da Tek Başına, akıcı ve sade bir anlatıma sahip. Kitapta yalnızca kavramlara değil ekonomi konusunda bilinmesi gerekenlere ve birçok farklı örneğe de yer veriliyor. Kitapta okuyucu için hisse senetlerinden portföylere kadar birçok konu anlatılıyor. John Rothchild ve Peter Lynch'in yıllar süren tecrübelerine dayanan bu eser, yatırım konusunda birçok tavsiyeye ve dikkat edilmesi gereken konulara da değiniyor. Yatırım ile ilgili süreçlerin anlatıldığı bu eser, okuyucuya bu konuda farklı bir bakış açısı kazandırmayı hedefliyor. Yatırımcı olmak isteyen okurlara hitap eden eser âdeta bir başyapıt. Borsada para kazanmanın yollarını anlatan kitap; ekonomi ve borsaya merak duyan okuyucuların kütüphanelerinde bulunması gereken nadir eserlerden biri.

 

Bunları biliyor muydunuz?

Borsa'da Tek Başına kitabının ABD'de 600.000'den fazla sattığını ve altı dile çevrildiğini biliyor muydunuz? Peter Lynch, ekonomi ve fon yönetimi konusunda çalışmaları ile tanınır ve Time dergisi tarafından ABD'nin en iyi fon yöneticisi olarak seçilir. John Rothchild ise finans konularında yazdığı kitaplar dışında Time ve Fortune dergilerinde köşe yazarlığı da yapar. Peter Lynch ve John Rothchild'ın bu ilk kitabı ekonomi kategorisinde birçok ülkede çok satanlar listesine girer. Şehnaz Tahir'in çevirmenliğini yaptığı kitap, okuyuculara borsa konusunda birçok teorik bilgiyi aktarmak için yazılır. Borsa'da Tek Başına kitabı, Scala Yayıncılık tarafından okurlara ulaştırılır. 372 sayfa boyunca borsa kavramlarını okuyucuya aktaran bu eser The Wall Street Journal ve Business Week tarafından borsayı en iyi anlatan kitaplar arasında gösterilir.

 

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz

John Rothchild ve Peter Lynch'in Borsada Tek Başına adlı kitabını beğendiyseniz borsa konusunda bilgi dağarcığınızı genişletmek için Hakan Özerol'un Finansçı Olmayanlar İçin Finans, Piyasaları Okumak Finansal Piyasalarda Tahmin Yöntemleri, Global Piyasaları Okumak Dünyadan Ekonomik Göstergeler kitaplarına da göz atabilirsiniz.

Katkıda Bulunanlar
Yazar:John Rothchild,Peter Lynch
Çevirmen:Şehnaz Tahir
Dizi Editörü:HAKAN FEYYAT

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.