idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Yerleştikleri bölgede bulunan altın madenini işlemeyi başardılar. Anadolu’daki uygarlığa en büyük katkıları ekonomi açısından oldu. Altın madenlerini işleyerek sikkeler bastılar ve adaletinden sürekli şüphe duyulan değiş-tokuş yönteminin sonunu getiren değer ekonomisini yarattılar. Tarihteki ilk parayı bastılar. Lidyalılar

 

Parayı elinde tutan güçlü kabul edilir. Bilgiyi elinde tutan ise her şeyin sahibidir. Her gün internet ortamında milyarlarca bilgi paylaşılıyor. Son zamanlarda sıklıkla yaşanılan skandallar ise bu bilgilerin kontrolünün nasıl kolay el değiştirebileceğini gösteriyor.

 

Elinizde tuttuğunuz bu kitap ise son zamanlarda çığır açan Blokzinciri ve Kripto Para’nın günümüzde kaybolmuş olan güvenliğimizi nasıl geri getirdiğini, gelecekte ise bu teknolojinin nasıl devrimlere yol açacağını anlamanız için bir belge niteliğinde.

Ekonomi, Finans, Ticaret, Sağlık, Lojistik, Emlak, Hukuk-Adalet Sistemi, Eğitim, AR-GE, Alışveriş, E-Ticaret ve daha birçok alanda Blokzinciri teknolojisinin hayatımıza katacağı yenilikleri ve farklı girişim fikirlerini yakalayacağınız bu kitap, yeni bir teknolojiye atacağınız adımda rehber olacaktır.

 

Hayatımızda güvensizliğin tamamen ortadan kalktığı, suç oranlarının ciddi derecede azaldığı, eşit ve adaletli şekilde yaşadığımız; telefondaki arama motorunuzun veya herhangi bir programın sizi dinleyerek, sosyal medya platformlarının sizi izleyerek karşınıza reklamlar çıkarmadığı ve hayatınızdaki köklü değişikliklerin kontrol edilebilmesi ile aynı oranda her şeyin kişisel izninize bağlı olduğu bir dünya düşünün. İşte Blokzinciri Teknolojisi bu bu amaç dahilinde hayatımızdaki yerini almış bulunuyor!

 

“Geleceği şu anda elinizde tutuyorsunuz.”

 

“Hayal edilebiliyorsa!  Yapılabilir.”

Fatih ARSLAN

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.