idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Değişen koşullar tüm ülkelerde yaşlılık döneminde yeterli bir sosyal güvenlik geliri için tamamlayıcı emeklilik programlarının önemini artırmaktadır. Türkiye, tamamlayıcı emeklilik programları tecrübesi eski, çeşitli ancak başarılı örneği az olan bir ülkedir. Son dönemlerde Dünya'daki emeklilik reformlarının içeriğine uygun olarak, Türkiye'de de tamamlayıcı emeklilik programlarının rolünü artırmaya yönelik politikalar gündeme gelmektedir. İkinci basamak mesleki emeklilik programlarına artan ihtiyaç karşısında, söz konusu programların Türkiye'de tüm çalışan kesimlerine yönelik olarak nasıl bir yapıda ortaya çıkabileceği sorusunu yanıtlamak önem taşımaktadır. Bu soruyu yanıtlamak, mesleki emeklilik programlarının Türkiye'deki en eski ve sürdürülebilir uygulaması olan OYAK'ı daha yakından incelemeyi gerekli kılmaktadır. Bu çalışma, askerlere yönelik mesleki emeklilik programı olan OYAK'a sürdürülebilirlik kazandıran unsurları, mesleki emeklilik programlarının gelişmiş olduğu ülkelerdeki uygulama örnekleriyle karşılaştırmalı bir biçimde analiz edilmesinin ürünü olarak ortaya çıkmıştır.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 312

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: İş Bankası Kültür Yayınları
Katkıda Bulunanlar
Yazar:Yusuf Alper,Ufuk Aydın,Kadir Arıcı,Şenay Gökbayrak,Şerife Türcan Özşuca

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.