idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Türkiye'nin AB'ye tam üyelik yolundaki politik ve akademik yoğun çabalarına ışık tutmayı asli hedef sayan yazarlarımız, Avrupa kurumlarının karar alma mekanizmaları ve işleyiş esaslarını, temel siyasete yön veren ekonomi ve para politikası ile zengin ve fakir üyeler arası dengenin garantörü bölgesel politikaları uluslararası ilişkiler bakış açısıyla mercek altına alıp AB'nin ortak tarım politikalarını pragmatik bir yaklaşımla incelediler.

Örnek olmasını temenni ederek AB'nin ortak balıkçılık politikalarını analiz ettiler ve çevresel sorunlara çözüm metotlarını sorguladılar.

"AB Nedir?" sorusunu çabuk, doğrudan, yalın ve öğretici nitelikte teorik ve somut uygulama örnekleriyle cevapladılar.

Yazarlarımız bu eseri sadece konuyla ilgili üst seviyede çalışma ve araştırma yapmak isteyenlere bir akademik katkı olarak değil, aynı zamanda uluslararası ilişkilere ilgi duyan, ancak kulaktan dolma bilgilerle yetinmeyip okuyup araştırmayı seven kişilere ve uygulamadaki uzmanlara ışık tutarken Türk bilim dünyasına faydalı olmak üzere taadılar.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 400

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Derin Yayınları
Katkıda Bulunanlar
Yazar:Mesut Hakkı Çaşın,Uğur Özgöker

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.