idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Üniversite sınavının her aşamasında en çok önem arz eden Türkçe dersini geliştirmek mi istiyorsunuz? Öyleyse Benim Hocam yayınlarının hazırladığı TYT Türkçe Video Destekli Konu Anlatım kitabı tam olarak size göre! Edebiyat öğretmeni Kadir Gümüş’ün yazdığı bu kitap, üniversite sınavına giren öğrencilere sınavın demirbaşı olan Türkçe dersini geliştirebilmesi için yardımcı oluyor. Gelin, bu kaynağı birlikte inceleyelim.

 

2023 TYT Türkçe Video Destekli Konu Anlatımı adlı kitap, hazırlık sürecinize nasıl katkı sağlar?

Üniversite sınavının ilk kısmı olan TYT’de Türkçe dersinin önemi artık sorgulanamayan bir gerçek. Hatta sadece TYT’de değil sınavın her aşamasında sorular Türkçe bilgisini de ölçecek şekilde yapılıyor. Bu noktada Türkçede zorlanan veya kendini geliştirmek isteyen öğrenciler için 2023 TYT Türkçe Video Destekli Konu Anlatımı kaynağı imdada yetişiyor. Bu kitap üniversiteye hazırlık için öğrencilere ders videoları hazırlayan “Benim Hocam” adlı YouTube kanalının yayınevinden çıkıyor. Kitabın yazarı Kadir Gümüş, edebiyat öğretmeni ve kanalda Edebiyat ve Türkçe dersleri üzerine ders videoları yayınlıyor. Kitap aynı zamanda 2023 Üniversite sınavına uygun bir müfredatta sunuluyor. 2023 TYT Türkçe Video Destekli Konu Anlatımı adlı kaynak, hem dil bilgisi hem de paragraf üzerine bir konu anlatım seçkisi sunuyor. Aynı zamanda her konu için video desteği de bulunuyor, bu sayede konuyu hem kitaptan okumak hem de kitabın yazarı Kadir Gümüş ‘ün anlatımından dinleyip daha iyi öğrenmek mümkün oluyor. Her konunun başında, o konuyla alakalı çıkmış soruları ve üniversite sınavlarındaki dağılım oranlarını gösteren bir tablo veriliyor. Ayrıca konu anlatım kısmında uyarı ile gösterilen yerlerde dikkat edilmesi gereken noktalar işaretleniyor ve bu sayede sınavlarda dikkat hatalarının minimuma indirilmesi hedefleniyor. Kitabın içinden tüm konuları özetleyen bir tablo da çıkıyor, bu şekilde tüm konu sürekli göz önünde oluyor ve hata yapma payı oldukça azalıyor. Kadir Gümüş’ün yazdığı bu kitap sayesinde üniversite sınavı için belki de en önemli olan Türkçe dersi, artık bir sorun olmaktan çıkıyor. Bu kaynak sayesinde Türkçe dersi için emin ellerdesiniz!

 

Bu kitabı faydalı bulanlar için diğer önerilerimiz

Benim Hocam yayınlarının 2023 TYT Türkçe Video Destekli Konu Anlatımı size faydalı olduysa yine aynı yayına ait 2023 TYT Kimya Video Destekli Konu Anlatımı2023 TYT Tarih Video Destekli Konu Anlatımı ve 2023 TYT Matematik Video Destekli Konu Anlatımı kaynaklarına da göz atabilirsiniz. Aynı zamanda tamamen paragraf üzerinde kendinizi geliştirebileceğiniz bir kaynak arıyorsanız 2023 TYT AYT KPSS Taktiklerle Paragraf Tamamı Video Çözümlü Soru Bankası kaynağını da birlikte kullanabilirsiniz.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.