idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (1)

Remzi Kitabevi 1000 İngilizce - Türkçe Sözcük - Kolektif

Çocuklar renkli ve eğlenceli kitapları çok sever. Çocukların merakını destekleyen ve kolayca İngilizce öğrenmesini sağlamak için geliştirilen 1000 İngilizce - Türkçe Sözcük, Remzi Kitabevi tarafından yayımlanan eğlenceli bir kitap. Okul öncesi çocukların İngilizce dil gelişimini renkli ve ilgi çekici resimlerle destekleyen sözlük, ana dilde kullanılan bazı temel sözcüklerin İngilizce versiyonlarını çocukların daha hızlı öğrenmesi için onların ilgisine sunar.

 

"1000 İngilizce - Türkçe Sözcük" adlı kitabı neden okumalısınız?

1000 İngilizce - Türkçe Sözcük, ana dili Türkçe olan çocukların ikinci bir dil olarak İngilizceyi kelimelerle öğrenmesini kolaylaştırıyor. Okul öncesi çocuklar için eğitim ve etkinlik kitapları arasında yer alan eser, en sık kullanılan 1000 sözcüğü resim ve yazılarla anlatıyor. Türkçe ve İngilizce kelime dağarcıklarını geliştirmek için özenle seçilen sözcükler, çocuklara eğlenirken öğrenecekleri bir ortam yaratıyor. Konularına göre düzenlenen sözlük, rengârenk çizimlerden yararlanarak okurlarını eğlenceyle iç içe tematik bir yolculuğa çıkarıyor. 48 sayfalık eserde günlük yaşamda en sık kullanılan Türkçe kelimelerin İngilizceleri birer başlık altında toplanarak; okul ve konum sözcükleri, şehirde, parkta, sporda, evde kullanılan yaygın sözcükler, çeşitli meslekler, hayvanlar, doğa olayları, vücudumuzla ilgili temel kavramlar gibi ana bölümlerle anlatılıyor. Hem okul hem de evde kullanmak için ideal bir kaynak olan 1000 İngilizce - Türkçe Sözcük, her sayfaya yerleştirilen kare kodlar sayesinde o sayfadaki İngilizce sözcüklerin okunuşlarını tablet veya akıllı telefonlar aracılığıyla duymaya imkân veriyor. Çocuklarınızın ilgisini çekecek ve çocuğunuzla birlikte okurken keyifli vakit geçireceğiniz bu eğlenceli kaynak, eline kitap alabileceği yaşlardan itibaren çocuğunuza arkadaşlık ediyor.

 

Bunları biliyor muydunuz?

Remzi Kitabevi'nin çocuklar için kaynak kitaplar serisinden yayımlanan 1000 İngilizce - Türkçe Sözcük adlı kitabın ilk basımı 2021 senesinde yapılır. Ömer Erduran tarafından Türkçeye çevrilen kitap, kare kodlar sayesinde İngilizce kelimelerin doğru telaffuzunu okurlara dinleme fırsatı sunar. Renkli, resimli sözlük ikinci yabancı dil olarak İngilizcenin temel düzeyde öğrenilebilecek kelimelerinden %70 kadarını içerir. Kitapta kullanılan tüm kelimeler kitap sonunda sayfa numaraları belirtilerek İngilizce - Türkçe olarak alfabetik sırayla yer alır. 1000 İngilizce - Türkçe Sözcük, İngilizce öğretmenleri ve pedagoglar tarafından desteklenen eserler arasında bulunur.

 

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz

Çocuklarına ikinci dili eğlendirerek öğretmek isteyen ebeveynlerin tercihi olan 1000 İngilizce - Türkçe Sözcük adlı kitapla birlikte yine Remzi Kitabevi'nden çıkan erken çocukluk döneminden itibaren çocuğunuzun dil öğrenmesine yardımcı olacak İngilizce - Türkçe İlk 100 Sözcük adlı kitap dikkatinizi çekebilir. 1001 Çiçek Yayınları'ndan çıkan, yazar Heather Amery imzalı İngilizce İlk 1000 Sözcük - Bin Sözcük Öğreten Kitap, farklı yaş aralığında bulunan çocukların kelimelerle İngilizce öğrenebileceği eserler arasında bulunur.

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.