idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (3)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

YKS sonuçları geldiğinde sıralamanızın üstlerde olması sizi mutlu eder mi? Peki TYT fen netlerinizi yükselterek iki yıllık ön lisans programlarından istediğiniz bölüme yerleşmek ya da AYT ile birlikte girmek istediğiniz lisans programı için gerekli puanı almak ister miydiniz? Öyleyse 2022 TYT Kimya Soru Bankası ile çalışarak kimya netlerinizi yükseltmeye başlayın! Temel Yeterlilik Testi içinde çıkan tam 7 kimya sorusunu doğru cevaplayarak istediğiniz lisans ya da ön lisans programını kazanmaya bir adım daha yaklaşabilirsiniz. Gelin, 2022 TYT Kimya Soru Bankası adlı kaynağı yakından tanıyalım.

 

"2022 TYT Kimya Soru Bankası" adlı kitap, hazırlık sürecinize nasıl katkı sağlar?

Birinci oturum sınavı olan TYT'de 20 fen sorusu geliyor ve bunlardan önemli bir kısmı kimya konularından çıkıyor. Kazanım odaklı olarak hazırlanan sorulardan oluşan 2022 TYT Kimya Soru Bankası adlı kaynak bu noktada öğrenciler için çok yararlı oluyor. Kaynakta bulunan sorular birinci basamak sınavında çıkan konulara uygun olarak hazırlanmasıyla öne çıkıyor. Kaynaktaki testler, ÖSYM sınav diline uygun şekilde hazırlanmış kimya sorularından oluşuyor. MEB, ÖSYM, YÖK gibi kurumların müfredatına uygun olarak hazırlanan kitap, hem okul derslerine yardımcı kaynak olarak hem üniversite sınavına hazırlık sürecinde kullanılabiliyor. Kitapta üniversite sınavında çıkmış sorulara çok benzeyen soru tiplerinin yanı sıra; farklı, ufuk açıcı sorular da bulunuyor. Kitaptaki orijinal sorular, özgünlükleriyle sizi değişik soru tiplerine hazırlıyor. Büyük boy 280 sayfadan oluşan kaynak kitap, Üç Dört Beş Yayınları tarafından öğrenci ve öğretmenlere sunuluyor. Öğretmen yazar Bülent Demir tarafından hazırlanan kitabın videolu konu anlatımlı sunumu ile çalışılan konular çok daha iyi anlaşılıyor. Bu yönüyle öğrencilerin işini daha da kolaylaştıran kimya kaynak kitabını ister mobil cihazınızdan, ister PC üzerinden, isterseniz de tablet bilgisayarınızdan kolayca ve ücretsiz bir şekilde indirip ekranla eş güdümlü şekilde çalışabilirsiniz. Hocaların kitaptaki soruları konu anlatımlı ve ayrıntılı olarak çözdükleri videoları izleyerek ve daha sonra kitabı tekrar inceleyerek kimya konu ve testleri hakkındaki deneyiminizi artırabilir, öğrendiklerinizi pekiştirebilirsiniz. Konu tekrarı yapma ve soruları tekrar çözme şeklindeki çalışma süreci görsel olarak da internetten desteklendiği için 2022 TYT Kimya Soru Bankası, üniversite hazırlık sürecinde öğrenciler için çok yararlı oluyor. Siz de bu kitaptan çalışarak TYT kimya netlerinizi artırabilir, sıralamanızı ve sınav puanınızı yükseltebilirsiniz.

 

Bu kitabı faydalı bulanlar için diğer önerilerimiz

TYT puanınızı daha da yükseltmek için kimya soru bankası ile birlikte 2022 TYT Türkçe Soru Bankası, 2022 TYT Matematik Soru Bankası, 2022 TYT Fen Bilimleri 25'li Deneme Sınavı gibi kaynaklardan da faydalanabilirsiniz.

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.