idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Önemli bir akademik referans olan bu eser, on dokuzuncu yüzyılın sonundan yirminci yüzyılın bitimine kadar ki siyasi düşünce gelişiminin geniş kapsamlı bir incelemesidir. Seçkin bir uluslararası yazarlar takımı ile kaleme alınmış olan bu eser, refah devletinin yükselişini ve hemen ardından ortaya çıkan tepkileri, liberal demokrasiye yönelik faşist ve komünist eleştiriler ve sunulan alternatifler, kitle seçmenleri ve yeni sosyal hareketlerin yükselişiyle ortamı yaratılan siyasi örgütlenmenin yeni biçimlerini, siyaset araştırmalarına, batılı ve batılı olmayan siyasi düşünce gelenekleri arasındaki etkileşimi şekillendiren ve küreselleşme yoluyla devleti zora koşan, pozitivizmden post-modernizme kadar çeşitli entelektüel gelenekleri içermektedir. Yirminci Yüzyıl Siyasal Düşünceler Tarihi'ndeki her önemli konu bilimsel ve erişilebilir olan, başlangıç seviyesinden lisans ve lisansüstü aşamalara kadar bütün seviyelerdeki siyaset öğrencilerinin ve akademisyenlerin ilgisini çekecek olan bir dizi bölümler içerisinde işlenmiştir.

Bu kült eser, sabırlı bir emekle, Arizona Devlet Üniversitesi'nde Siyaset Bilimi profesörü Terence BALL ve University College London'da Siyaset Bilimi profesörü ve Kamu Politikası Okulu'nun yöneticisi Richard BELLAMY'nin editörlüğüyle Cambridge University Press tarafından (2003); Türkçe'de ise Mehmet Altun'un editörlüğüyle Babil Yayınları (2013) tarafından yayımlanmıştır.

Kitaba katkıda bulunan diğer isimler: Michael Freeden, Wayne Parsons, James Mayall, Stanley G. Payne, Noel O'Sullivan, Mario Caciagli, Jeffrey C. Isaac, Robert E. Goodin, Dick Geary, Neil Harding, David McLellan, Sunil Khilnani, Melissa Lane, Peter Dews, Antonino Palumbo, Alan Scott, Paul Roazen, Walter L. Adamson, James Farr, David Miller, Richard Dagger, Martin Ceadel, Susan James, James Tully, Bhikhu Parekh, Salwa Ismail, Steven Lukes

"...57 sayfalık bibliyografyası ve önde gelen 180 düşünüre ait kısa biyografilerle birlikte etkileyici bir referans eser... bu çalışma vazgeçilmez bir harita... temel bir referans aracı".
-The Economist-

"…bulunduğu alan içerisinde vazgeçilmez bir eser."
-English Historical Review-
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 792

Baskı Yılı: 2014


Dili: Türkçe
Yayınevi: Babil Yayıncılık
Katkıda Bulunanlar
Yazar:Kolektif
Çevirmen:Mehmet Altun,Ilgın Yıldız,Mehtap Güven
Editör:Terence Ball,Richard Bellamy,Mehmet Altun

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.