idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
3 Al 2 Öde Sadece İdefix Satıcısında Geçerlidir
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (8)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (34)
  • Soru ve Cevap (0)

Can Çocuk Yayınları Zaman Bisikleti - Bilgin Adalı

Geçmişe yolculuk yapıp ilk insanların yaşamı hakkında fikir edinmek ve birbirinden önemli buluşlara tanıklık etmek ister miydiniz? Öyleyse zamanda yolculuğa çıkmaya hazır olun! Bilgin Adalı'nın kaleme aldığı Zaman Bisikleti adlı çocuk kitabı, sizi zamanda yolculuğa çıkarıp günümüzden yüz bin yıl öncesine götürecek! Gelin, iki kız kardeşin babalarıyla çıktıkları zaman yolculuklarını konu alan bu eğlenceli kitabın içeriğinden biraz bahsedelim.

 

"Zaman Bisikleti" adlı kitabı neden okumalısınız?

Bilgin Adalı'nın yazdığı Zaman Bisikleti adlı çocuk kitabı, 14 bölümden ve 125 sayfadan oluşuyor. 9 yaş ve üzeri okurlara hitap eden kitap, Damla ve Yağmur isimli iki kız kardeşin babaları Bilgin Bey'le birlikte çıktıkları zaman yolculuklarını konu alıyor. Yazar bu eğlenceli hikâyeyle aile sevgisi, kardeşlik, arkadaşlık ve yardımlaşma gibi konularda pek çok mesaj veriyor. Ayrıca çocukları çalışıp çabalamaya ve yeni şeyler üretmeye teşvik ediyor. Hikâye, iki kız kardeşin babalarının eski bisikletini bir zaman bisikletine dönüştürmeleriyle başlıyor. Küçük kızlar bu bisiklet sayesinde babalarıyla birlikte yüz bin yıl önceye, Antalya'nın Karain Mağarası bölgesine gidiyor. Orada yaşayan Çuka ve Anin adlı iki kardeş sayesinde pek çok ilk'e şahit oluyorlar. Birçok kez tekrarlanan zaman yolculukları sırasında pek çok macera yaşıyor ve bol bol gözlem yapma imkânı buluyorlar. Bu gözlemler sonucunda da tüm buluşların insanların ihtiyaçları nedeniyle ortaya çıktığını fark ediyorlar. Ayrıca binlerce yıl öncesiyle kendi yaşadıkları zamanı karşılaştırıyor, o zamanda yaşayan insanların hayatlarıyla kendi hayatlarını kıyaslıyorlar. Bu ilgi çekici kitabı hem çocuğunuza okutabilir hem kendiniz okuyabilirsiniz. Böylece çocuğunuzla kitap hakkında keyifli bir sohbet gerçekleştirebilirsiniz. Bu kitap sayesinde çocuğunuzun tarihe ve bilime ilgi duymasını sağlayabilir, hayal gücünün gelişmesine yardımcı olabilirsiniz.

 

Bunları biliyor muydunuz?

Bilgin Adalı'nın Zaman Bisikleti adlı eseri, çocukların uygarlık tarihine karşı merak ve ilgilerini artırmak amacıyla yazdığını biliyor muydunuz? Yazarın ilk çocuk kitaplarından biri olan Zaman Bisikleti, ilk kez 2004 yılında Can Çocuk Yayınları tarafından yayımlanır. Mert Tugen'in resimleriyle süslenen eser, en sevilen çocuk kitapları arasında yer alır ve yıllardır hem çocuklar hem yetişkinler tarafından ilgiyle okunur.

 

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz

2012 yılında aramızdan ayrılan Bilgin Adalı'nın çocuklar için yazdığı pek çok kitap bulunuyor. Siz de Zaman Bisikleti adlı eseri sevdiyseniz yazarın serinin devam kitapları olarak yazdığı Geçmişten Gelen Konuklar ve Zamanda Kaza adlı eserlerini de okuyabilirsiniz. Böylece Bilgin Bey ile kızları Yağmur ve Damla'nın yaşadığı birbirinden heyecanlı maceralara yakından şahit olabilirsiniz.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.