Kargo Bilgileri
Ürün Özellikleri
İmzalı Kitap
HayırYazar
Güven ŞağbanKitap Formatı
CiltsizBasım Dili
TürkçeKitap Seti
HayırSayfa Sayısı
128Benzer Ürünler
“Bu satırları yazarken müzmin hastalığım akciğer yetmezliği nedeniyle hastanedeyim. Durumumun oldukça kritik olduğunun bilincindeyim. Bu süreci atlatabilir miyim, bilmiyorum. Atlatamazsam, tüm dostlara selam olsun!
Bu kitabı da onlara emanet ediyorum.
Yaşadıklarımın bir çığlığı olarak kabul edilsin!
Son sözüm, vatan sağ olsun!
Türk milleti sonsuza kadar var olsun!”
15 Temmuz’un gerçek kahramanlarından Güven Şağban Yaşadıklarımın Çığlığı – Korkusuzlar’da, o meşum geceyi ve sonrasında yaşadıklarını, bir başka deyişle ateşi ve ihaneti anlatıyor.
(Tanıtım Bülteninden)
Neden idefix?
Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.
Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!
Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.