idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Jim Saltonstall ile Yarışa Hazırlık,yelken sporunda her seviyede kendini geliştirmek isteyen yarışçılar ve koçlar için hazırlanmış önemli bir başvuru kaynağı. Bir yarışçının her yönden kendini geliştirmesini sağlayacak bilgiler içeren kitap, her sınıfta yarışan sporcular -dingi, sabit salmalı tekneler, katamaran, sörf- ve her seviyedeki koçlar için genel antrenman programları ve egzersizleri sunuyor.

Koçluk ve antrenman metodu tüm dünyada kabul ve saygı gören Jim Saltonstall'ın dünyada ilgiyle karşılanan bu kitabı, içerdiği görsel malzemeyle de (68 fotoğraf, 143 çizim, 13 tablo) konuların daha iyi anlaşılmasını sağlıyor.

Tavla değil de satranç oynar gibi yarışabilmenin inceliklerini öğrenmek, örneğin,pusula kullanmanın,hangi seviyede olursa olsun yarışa katkılarını bilmek isteyen her yelkencinin sahip olması gereken bir kitapJim Saltonstall ileYarışa Hazırlık.

JİM SALTONSTALL, yelken yarışlarında İngiliz başarısının ardındaki en önemli kişidir. İngiltere, Jim Saltonstall'ın yarattığı gençlik geliştirme programı sayesinde son 30 yılda yelken sporunda dünyanın en önemli ülkelerinden biri haline geldi. Antrenman programını hazırladığı ve yönettiği sporcular, Olimpiyat ve Dünya şampiyonalarında onlarca madalya kazandı.



Sayfa Sayısı: 168

Baskı Yılı: 2012


Dili: Türkçe
Yayınevi: Amatör Denizcilik Federasyonu
Katkıda Bulunanlar
Yazar:Jim Saltonstall
Çevirmen:Orkun Soyer

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.