Benzer Ürünler
"Rayski'de çoğu zaman, 1840-1850'lerde dostum olan birçok insanı görür gibi oluyordum. Onlar da sistemli çalışmaktan hoşlanmıyorlardı."
Gonçarov
19. yüzyıl Rus ve dünya edebiyatının en önemli yazarlarından Gonçarov, ölmeden önce tamamladığı son kitabı Yamaç'ta, Oblomov'da olduğu gibi yine kahramanıyla öne çıkıyor. Gonçarov, kahramanı Rayski'nin ahbabı İvan İvanoviç'le ve kadınlarla ilişkisini anlattığı Yamaç'ta, 19. yüzyıl Rus toplumunun resmini çizerken, eleştiri ve tespitlerini de başkarakteri üzerinden dile getiriyor.
Gonçarov'u yalnızca Oblomov ile hatırlayan okurlar için Yamaç, yazarı yeniden keşfetme imkânı sunuyor.
"Gonçarov, Rayski'nin kişiliğinde 'sanatsal Oblomovculuğu', 'boş yere heba olan Rus yeteneğini' okura anlatmaktadır. Öte yandan, kahramanını sert bir dille eleştirirken, onun yaşam, sanat, aşk üzerine gereksiz heyecanını da yermektedir."
ERGİN ALTAY
Sayfa Sayısı: 904
Baskı Yılı: 2011
Dili: Türkçe
Yayınevi: İletişim Yayıncılık
Katkıda Bulunanlar
Yazar:İvan Aleksandroviç Gonçarov
Çevirmen:Ergin Altay
Çevirmen:Ergin Altay
Neden idefix?
Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.
Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!
Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.