idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (1)

Winex T700 Android İos Uyumlu Çağrı Özellikli Akıllı Saat Kırmızı

Gün içerisinde kusursuz bir deneyim sunarak zamanı en mükemmel şekilde kontrol etmenize yardımcı akıllı saat sayesinde en yüksek performansı yaşayabilirsiniz. Kusursuz yapısı sizi asla yarı yolda bırakmaz.Yenilikçi bir deneyim sunan akıllı saatin kusursuz yazılım ve donanım özellikleri konforunuz için mükemmel bir performans oluşturarak beklentilerinizi en üstün kalite üzerinden değerlendirmenize olanak tanır.Her bilek yapısına uygun hafif formu sayesinde dilediğiniz her kullanımda ultra konfor sağlayan yapısı ağırlık hissi yaşatmaz. Bu sayede gün boyunca bilekte varlığını bile hissetmenden gerçek zamanlı bildirimler alabilirsiniz.Birçok özelliği sayesinde dileğiniz şekilde zamanı kullanabilir ve bunu yaparken dayanıklı malzemesinin su geçirmez yapısı ile uzun ömürlü bir deneyime sahip olabilirsiniz. Son derece mukavemet gücü yüksek malzeme ile tasarlanarak sınıfının en iyi hizmetini sunar.Kusursuz bir yapısı bulunan akıllı saat yediden yetmişe her türlü kullanıcı için uygundur. Ekran üzerinden dilediğiniz ayarlamayı yapabilir ve gün içinde gerçek zamanlı adım sayar özelliğini kullanabilirsiniz.İster egzersiz sırasında isterseniz ev veya iş yerinde mükemmel bir performans yaratarak fonksiyonel özelliklerini ayrıcalıklı bir şekilde sunan akıllı saat sayesinde sizde teknolojinin gerisinde kalmadan mükemmel bir deneyim gerçekleştirebilirsiniz.Değiştirilebilir kordon sayesinde her zaman ilk gün ki gibi kullanım ve her kombine özel uyum imkanı sağlamaktadır.

Özellikleri

Kronometre: Var

Uyku Takibi: Var

Uyumlu İşletim Sistemi: Android - İos

Bluetooth Desteği: Var

Bildirim Alma: Var

Nabız Ölçer: Var

Titreşim: Var

Pedometre: Var

Ana ekran 1.54 HD IPS, 240 * 240

Suya dayanıklılık: IPX7

Dokunmatik ekran

Sms bildirimeri

Wt.app bildirimleri ve tüm sosyal medya bildirimlerini ekranda görebilir ev içeriklerini okuyabilirsiniz.

Bluetooth hatırlatıcısı,SMS - WeChat QQ haberleri ve diğer müşteri bilgileri ve diğer zamanında hatırlatıcılar

Kalp atış hızı algılama, Kalp atış hızı izleme, günün her saatinde kalp atışınızı izleme

Adımsayar, spor kalori, kalori tüketimi, egzersiz kilometre kaydı

Uyku izleme - Uyku durumunuzu nicel olarak kaydedin ve analiz edin

Anti-kayıp hatırlatma.

İki yönlü arama

Bluetooth müzik çalma

Mobil müzik çalmayı kontrol etme

Çağrı hatırlatma desteği

Bluetooth işlevi ve sürüm 3.0, 4.0

Bluetooth çağrısını destekler

Pil özellikleri ve kapasitesi 210 MAH yüksek kapasiteli polimer

Titreşim motoru desteği

Çalar saat, takvim, kronometre

Çoklu dil paketi:Çince, İngilizce, Almanca, İspanyolca, İtalyanca, Fransızca, Portekizce, Rusça, Lehçe, Türkçe, Arapça, İbranice, Endonezyaca

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.