idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

İyi şiirler sadece alkoliklerden mi çıkar? İyi bir roman da delilerin mi eseri olabilir sadece? Ben Kerihe, insanlara nazaran bir deli olduğumu düşünmüyorum ama sağlam bir alkoliğimdir. Yolculuğum başarıya, kadınlara ve daha çok içmeye… Bu yol bir budalanın yolu olabilir, belki de şeytanın, hiç bilemezsin belki aydınlığa ve bolca başarıya giden birinin yolu. Ama tek bildiğim var, o İstanbul benim hayalimin gerçekleşeceği yer. İstanbul’da bir balıkkesirli, hem de şair olmak isteyen. Bu yolculuk okura da keyif vermeli elbet, özellikle kafamda konuşanlar susmadıkça. Ben Kerihe İstanbul’a şair olmak için mi gittim, yoksa kendimi bulmak için mi? Ben Kerihe özentinin teki miydim, yoksa kendime has mıydım? İşte varta, her adımda ilerledikçe daha da derine… Özellere değil sıradan insanlara adanmış bir kitap.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.