Benzer Ürünler
Ürün Özellikleri
Özellikle kuru cildi, kış aylarında her cilt tipini desteklemek için mükemmeldir
Yorgun ve tahriş olmuş ciltler için bir mucize olan Valmont'un Regenera I adlı zengin kremi, özel Silanol DNA molekülü ile cilt hücrelerinin yenilenmesini teşvik ederek cildi besler, güçlendirir ve yeniden canlandırır
Ek bir koruma sağlamak amacıyla krem, yoğun besleyici bir içeriğe sahip olan shea yağı ile zenginleştirilmiştir
Tüm cilt tipleri için uygundur
Vitality Kokteyli: (Silanol DNA, RNA Lipozom, Latin çiçeği, İsviçre elması kök hücreleri, Fucus), Shea yağı
Sabah ve/veya akşam, tercihen serumdan sonra, yüze ve boyuna az miktarda krem uygulayın
50 ml
Neden idefix?
Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.
Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!
Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.
