Uretti - Ayşe 7362 El Yapımı Balerin Ayakkabısı Dekoratif Biblo / Vazo - 15 x 9 Cm
Kargo Bilgileri
Ürün Özellikleri
Renk
Pembe - AltınBoyut/Ebat
10x15 cmBenzer Ürünler
El yapımı zarif balerin ayakkabısı dekoratif biblo ya da saksı, taş tozundan üretilmiştir ve rich akrilik boya ile renklendirilmiştir. Şık dış yüzeyi, özenle uygulanan boya ve vernikle son halini almıştır. Hem dekoratif bir obje hem de pratik bir saksı olarak kullanılabilen bu ürün, yaşam alanınıza zarif bir dokunuş katacaktır. Estetik tasarımı ve kaliteli malzemesiyle, ev dekorasyonunda şıklığı arayanlar için mükemmel bir tercihtir.
Ölçüleri:
En: 9 cm
Yükseklik: 15 cm
Uretti olarak satışa sunduğumuz tüm ürünler bireysel üreticilerimiz tarafından üretilmektedir. Tercih ve desteğiniz için teşekkür ederiz.
Neden idefix?
Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.
Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!
Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.