Toros Dağlarında Başlayan Hikayenin Sonunu Paris'te Yazıyorum İsmail Bosca
24,42 TL X 36 Ay Alışveriş Kredisi Fırsatı
Kargo Bilgileri
Ürün Özellikleri
Kitap Formatı
CiltliYazar
İsmail BoscaBasım Dili
TürkçeSayfa Sayısı
400Hamur Kalitesi
KuşeBaskı Sayısı
1. BasımBenzer Ürünler
1956 yılında Toros Dağları’nın eteklerinde, bir Yörük çadırında dünyaya geldim. Göçebe hayatın dinamikleriyle geçen çocukluğum, 1962 yılında ailemin Kırıkhan’ın Bektaşlı köyüne yerleşmesiyle değişti. İlkokulu köyde tamamladıktan sonra, Kırıkhan Ortaokulu ve Lisesi’nde eğitimime devam ettim. 1975 yılında liseden mezun olduktan sonra, 1976 yılında üniversite eğitimi için Paris’e doğru yola çıktım. Eğitim hayatım boyunca farklı işlerde çalışarak yaşamıma yön verdim. Ancak bir süre sonra eğitim ve iş arasında bir denge kurmakta zorlandım ve sonunda iş dünyasında kariyer yapma kararı aldım. Ticaretle geçen uzun yılların ardından, 2015 yılında aktif ticari hayatıma nokta koyarak, daha sessiz ve sade bir yaşam sürmeye başladım. Bu kitapta, hayatımın bu zengin ve çok yönlü yolculuğunda, göçebe kültürden uluslararası iş dünyasına uzanan hikâyemi sizlerle paylaşıyorum.
(Tanıtım Bülteninden)
Neden idefix?
Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.
Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!
Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.