idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Tarih milletlerin aynasıdır, hafızasıdır. Yüzü gülmeyen asık suratlı ihtiyar değil, insanları güldürürken ağlatan, ağlatırken düşündüren ak sakallı ve nur yüzlü bir pirdir.
 
Tarih mevcut olan millî ruhları besleyen ve güçlenmesini sağlayan milletlerin tarlasıdır. Her millet geçmişte bu tarlaya ne ekmişse onu biçer. Rüzgâr eken elbette fırtına biçecektir. Milletler kuvvetlerini ve ilhamlarını tarihlerinden alırlar. Çünkü insanlar mazileriyle, milletler tarihleriyle istikbale koşarlar.
 
Bugünü bilmenin, yarını bulmanın yolu, dünü öğrenmekten geçer.
 
Tarihimiz bir deryadır. Muhteşem mazimiz, kıtalar bir yana, perçin vurup yastık ve yorgan yaptığımız bu deryanın beyaz ve mavi köpükleri arasında yatmaktadır. Avrupa tarihi bizim tarihimiz içinde erimiş, benliğini bulmuştur. Hele hele Osmanlısız bir dünya tarihinden bahsedilemez.
 
Biz bu çalışmamızda tarihte ve tarihimizde az bildiğimiz veya bilmediğimiz düşündüren, güldüren ve ağlatan olaylardan harmanladığımız anekdotlara yer verdik.
 
Ağırlık noktamız her zaman olduğu gibi Türk tarihinin dört de üçünü kaplayan Asırların Çınarı Osmanlı oldu.
Bu kitabımızla halkımız yanında, öğrencilerimize ve öğretmen arkadaşlarımıza da Tarih derslerini işleyişinde yardımcı olmak istedik.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.