Syoss Curl Me Dalgalı Ve Kıvırcık Saçlar Için Şampuan 550 Ml + Molped
(0 yorum)
Syoss curl me dalgalı ve kıvırcık saçlar için şampuan 550 ml Her saçın tek ihtiyacı ! Dalgalı ve kıvırcık saçlar için şampuan Beligrin bukleler Kolay şekillendirme Ideal nem seviyesi Doğal dalgalara kolay bir şekilde sahip olmanız için özel olarak tasarlanmıştır. Mükemmel dalgalar için saçlarını nemlendirir ve dalgalarınızı belirginleştirmeye yardımcı olur. Saç kurutma makinasına gerek kalmadan elektiriklenmeyi önler.
Neden idefix?
Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.
Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!
Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.