idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Bir parçacık mutluluk için hayalleri değil bir teorisi vardı fizikçi Şafak'ın. Ancak bu teoriyi hayata geçirecek teknoloji bugün için yoktu. Geleceğe havale edilen çözüm geçmişten gelebilir miydi?

İnşa edilen kozmik makine Şafak'ın sadece düşüncelerini alt üst etmekle kalmayacak, hayatını da sonsuza kadar değiştirecektir. O artık, hiçbir yere ait olmayan bir insandır, hatta kendi evrenine bile. Yeni teknolojinin sağladığı olanakları kendisi bile tahmin edememişti. Fakat yeni çözümler yeni soruları da beraberinde getirmişti.

Artı kütle sorunsalı evrenin içinde çözülemezdi fakat buna rağmen zamanda yolculuk yapılabilir miydi? Bilimin sınırları evrenin sınırlarına bağımlı kalabilir miydi? Bir de nötrino'yu sadece atom altı bir parçacık olarak biliyordu… Sonunda elinde kalan bir parçacık sonsuzluk olacaktı!

Ankara'dan başlayıp Yunan Adalarına, uzaydan buzullara uzanan macera boyunca, Tibetli rahiplerden Amerikalı işadamlarına, Japonya'nın kadim ailelerinden, bilimadamlarına herkesin bir gün gerçekleşeceğinden emin olduğu bir kehanetin peşinde sürüklendiği, gelecekten geri dönen heyecanlı bir bilimkurgu…
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 256

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: h2o Kitap
Katkıda Bulunanlar
Yazar:Taner Güler
Kapak:Sevil Tarla
Sayfa Düzeni:Duru Su
Yayına Hazırlayan:Özcan Özen

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.