idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Prof. Dr. Sedat Cereci, Hindistan’ın başkenti Yeni Delhi’de düzenlenen “Mahatma Gandhi International Conference Multidisipliary Studies” etkinliğinde sunduğu “The Role of Social Media in Modern Age that was Planned in Globalist Strategy” başlıklı bildiriyle 26 Eylül 2018 tarihinde ödüle layık görüldü. Bu çalışma, ödüllü bildirinin  genişletilerek ve güncelleştirilerek kitaplaşmış biçimidir. 

Sosyal Medya, Çağlar, Ağlar, Bağlar modern çağın uluslararası siyasi stratejisi çerçevesinde dünyaya yayılan sosyal medyanın çıkış felsefesini, çağlar içinde yine politik stratejilere bağlı olarak değişen teknolojiyi, teknolojinin ördüğü ve insanları içine hapsettiği evrensel ağları ve teknoloji ağlarının içinde insanları bağlayan saplantılara ilişkin tespitleri içermektedir.

Sosyal medyayı her yönüyle ele alan ve sosyal medya ile ilgili istatistik verilere de yer veren bu kitap, fantastik cazibeleriyle insanları kendine bağlayan sosyal medyanın hipermodern bir tuzak olduğuna dikkat çekerken milyarlarca insanı kendine bağlayan sosyal medyanın ne denli ayrıntılı ve dikkatlice hazırlanmış bir planın ürünü olduğunu vurgulamaktadır.

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.