Benzer Ürünler
SmallRig MagEase Manyetik 1/4 Etkili Siyah Sis Filtresi (52mm) 4217
SmallRig MagEase Magnetic 1/4 Effect Black Mist Filter (52mm) 4217, yüksek ışık yoğunluğunu yumuşatır ve çekiminizin kontrastını ve keskinliğini düşürerek gölge ayrıntılarını kaybetmeden düşsel ve romantik bir atmosfer yaratır. İnsanların tenini hassas bir şekilde yumuşatarak, bu ürün portre fotoğrafçılığında görüntünüzü doğal görünümlü bir şekilde rötuşlayabilir. Efekt yoğunlukları genellikle farklı difüzyon seviyeleri için 1/8, 1/4 ve 1/2 olarak mevcuttur.
Alman Schott B270i HD camdan üretilen filtre, daha az renk dökümüyle su geçirmez, leke tutmaz, küf tutmaz ve çizilmeye dayanıklı AR kaplamalara ve CNC işlenmiş ultra ince bir çerçeveye sahiptir. Ultra geniş açılı lens kullanılarak yapılan çekimlerde bile vinyetleme olmaz. SmallRig manyetik filtre adaptör halkasına manyetik ve güvenli bir şekilde takılabilir.
Not:
1. Şiddetli hareketlerde veya kuvvetli rüzgarlarda kullanılması tavsiye edilmez.
2. Kuvvetli asitlerden uzak tutunuz.
İle Çalışın
Φ52mm manyetik filtre adaptör halkası
Paket listesi
Siyah Sis Filtresi x 1
Temizleme Bezi x 1
Saklama Kutusu x 1
Teknik Veriler
Ürün Ölçüleri: Φ55mm, 3,5mm kalınlık
Paket Boyutları: 93 x 93 x 22mm
Ürün Ağırlığı: 12 ± 1g
Paket Ağırlığı: 59 ± 5g
Taban Çapı: 52mm
Malzeme(ler): Cam, Alüminyum Alaşımı
Neden idefix?
Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.
Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!
Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.
