idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (3)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (8)
  • Soru ve Cevap (0)

Beyza Alkoç'un "Işıklar Sana Evinin Yolunu Gösterecek" alt başlığıyla sunduğu Sıfır Kilometre adlı roman ile yazarın macera ve duygu dolu kurgusunu okumaya hazır mısınız? Üzüntü, hüzün, korku, öfke, nefret... Sıfır Kilometre'de sadece olumsuz duygular yok elbette. Sevinç, neşe, mutluluk, sevgi ve aşk gibi güzel duyguları da bu romanda bulabilirsiniz. Heyecan ve romantizm eşliğinde, bazen gerilimli bazense dingin yaşanmışlıklar; Sıfır Kilometre romanında okuyucuları bekliyor. Çevrim içi platformlarda yayımlanan ve yoğun beğeni alan eser, tam anlamıyla bir gençlik romanı. Yazar Beyza Alkoç'un kaleme aldığı çok sayıda eserin en sevilenleri arasındaki Sıfır Kilometre romanını daha yakından tanıyalım.

 

"Sıfır Kilometre" adlı kitabı neden okumalısınız?

Yerli ve genç edebiyatın popüler kalemlerinden Beyza Alkoç, Sıfır Kilometre eseriyle ergenlik ve erken gençlik dönemindeki kişilere hitap ediyor. Roman, söz konusu çağdaki gençleri daha iyi anlamak; onların nelerden hoşlandığını, neleri beğenip içselleştirdiğini ya da nelerden kaçındığını öğrenmek adına farklı yaş gruplarınca da okunabilir. Kitabın ana karakterleri olan Ege ve İzmir, sanal platformda tanışıp birbirlerine aşık oluyor. Yazar Beyza Alkoç, genellikle geçiştirilen ve çoğu yetişkin tarafından onay görmeyen sanal ilişkileri romanında işleyerek önemli bir tartışma konusuna da parmak basıyor. İzmir ve Ege, acaba sanal dünyada başlayan aşklarını gerçek dünyada yaşayabilecekler mi? Toplum onlara nasıl bakacak ve çevreleri onların bu aşkı yaşamasına izin verecek mi? İki kahraman, yollarının kesiştiği andan itibaren hangi engellerle karşılaşacak? İşte Sıfır Kilometre adlı roman; size bu sorular üzerinden macera, aşk, tutku ve acının bir panoramasını sunuyor.

 

Bunları biliyor muydunuz?

Sıfır Kilometre, bilhassa son dönemde oldukça popüler hâle gelen bu tür kitapların ergenleri ve gençliği neden bu kadar etkilediğini, kitapların onların hangi duygularına hitap ettiğini anlamak için eğitimciler ve ebeveynler tarafından okunacaklar listesine eklenebilir. Önceleri çevrim içi bir okur-yazar platformunda okuyuculara sunulan eser, daha sonra İndigo Kitap tarafından 2019 yılında yayımlanır. 360 sayfadan oluşan romanın okuyucu kitlesinin büyük bir kısmını gençlerin oluşturduğu, sürükleyici ve ilgi çekici kurgusuyla bu yaş grubunun beklentilerine hitap ettiği görülür.

 

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz

Beyza Alkoç'un Sıfır Kilometre romanını sevdiyseniz serinin ilk kitabı olan ve 2018 yılında basılan 3391 Kilometre adlı romanı edinebilir, olay örgüsünü tamamlayabilirsiniz. Yazarın diğer bir serisine ait olan Kar Küresi ve Kar Tanesi romanları da gençler tarafından severek okunan eserler arasında.

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.